Başaracağız

Kastamonuspor maçında kaybedilen 2 puan moralleri bozmasın. Çünkü daha önümüzde 8 haftalık bir maraton var ve liderle aramızda sadece 3 puanlık bir fark var. Biz bu işi başaracağız.

Başaracağız

TFF 2. Ligde 30. Hafta karşılaşmaları geride kalırken, ligin bitimine ise 8 haftalık bir maraton kaldı. Temsilcimiz Vanspor 30. Hafta maçlarının son düdüğüyle birlikte mağlup olmadan 17. Haftayı da geride bıraktı.

Pazar günü grupta orta sıralarda mücadele eden Kastamonuspor'u konuk eden ekibimiz galibiyeti çok istemesine rağmen karşılaşmadan 1 puanla ayrıldı. Kastamonuspor maçının zor geçeceği belliydi.

Çünkü tüme düşme riski olmayan, orta sıralara doğru tırmanmaya çalışan Kastamonuspor'un rahat olması da zaten karşılaşmanın zorlu geçeceğinin habercisiydi.

Evet, gerçekten de karşılaşma zor geçti ve 2 takım sahadan birer puanla ayrıldı. Bu kritik karşılaşmada kaybedilen 2 puan bizleri üzse de hem takımın mağlup olmaması hem de liderle aramızdaki puan farkının 3 puan olarak kalması sevindirdi.

Tabi her maçı kazanacağız diye bir kaide yok. Bazen bu tür sonuçlar alınabiliyor. İşte tam da böyle durumlarda takıma sahip çıkmak önemlidir. Taraftarlarımızda bunu yaptı. Takımı maç sonunda galip gelmiş gibi tribünlere çağırması, sahiplenmesi, moral vermesi gerçekten de takdire şayandı.

Ligin 28. Haftasında oynadığımız, Karacabey karşılaşmasında olduğu gibi Kastamonuspor maçında da tribünler ful doluydu. Son haftalarda taraftar rekoru kırıyoruz. Destek desen tam ve mükemmeldi. Taraftarlarımızı kutluyoruz.

Takımımızda taraftarlarımızda kentimizde hedefe kilitlenmiş durumda. Biz bu sezon bu zinciri kıracağız. Şimdi önümüzde 8 haftalık bir maraton var. Bu süreç zorlu bir süreçtir.  Herkesin mutlaka takıma destek vermesi bu süreçte önemlidir.

İnanıyoruz ki bu süreçte verilecek desteklerle takımımız bu kentin özlemini gerçekleştirecektir. Evet, şuan itibariyle lider Kocaelispor'la aramızda 3 puan fark altımızdaki takım Bucaspor'la ise 2 puan farkı var. Bu da bize daha dikkatli olmamıza işarettir. Artık oynayacağımız her maç bizim için final maçıdır. Liderle aramızdaki puan farkını kapatmanın altımızdaki Bucaspor'la puan farkını açmanın mücadelesinde olmalıyız.

Şimdi önümüzde çok kritik ve zorlu 2 karşılaşma var. Ankara Demirspor ve ardından lider Kocaelispor maçı. Bu 2 maçı kazandığımızda kesinlikle şampiyonluk bizim olur. O açıdan öncellikle bu hafta oynayacağımız Ankara Demirspor maçına adapte olmalı ve çok iyi hazırlanmalıyız.

Ankara Demirspor güçlü bir ekip. Ligin 30. Haftasında deplasmanda kazanarak moralli evine gitti. Moralleri yerinde. Çok ciddiye almamız gereken bir rakip. İnanıyorum ki teknik kadromuz bu maçın çalışmasını çok farklı yapacak ve takımımız da bu maçı kazanarak Van'a dönecektir.

Buradan özellikle Ankara ve çevre illerdeki taraftarlarımızın bu maça gelmesini, takıma destek vermesini bekliyoruz. Çünkü böylesi kritik karşılaşmalarda taraftar desteği önemlidir. Ankara Demirspor maçında takımımıza başarılar diliyor, kalecimiz Haydar'ı da ayrıca tebrik ediyoruz. Gerçekten mükemmel performansıyla harikalara imza atıyor. Evet, Vanspor şampiyon olacaksa bu birlik, beraberlik ve destekle olur. O açıdan elimize geçen bu şansı kaybetmemek için hedefe varmak için herkes takıma destek vermelidir.

Gün bu gündür, yarın geç olabilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER