Bakan Kasapoğlu bugün Van'a geliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, beraberinde KYK ve MKYK üyeleriyle birlikte AK Parti Van İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'ne katılmak üzere bugün Van'a geliyor.

Bakan Kasapoğlu bugün Van'a geliyor

  AK Parti Van İl Gençlik Kolları'nda 6. Olağan Kongre heyecanı sürüyor. Tüm hazırlıklarını tamamlayan AK Parti Van İl Gençlik Kolları, kongre saatini beklemeye geçti. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, beraberinde KYK ve MKYK üyeleriyle birlikte kongreye katılmak üzere bugün Van'a geliyor.

  Nur Tatar Spor Salonu'nda yapılacak olan AK Parti Van İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nin yoğun bir katılımla geçmesi bekleniyor. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da AK Parti Van İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'ne video konferans ile bağlanacak.

  AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans ile, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK ve MKYK üyeleri, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve Milletvekillerinin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan AK Parti Van İl Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi bugün saat 14.00'te Nur Tatar Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

  Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 18:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER