Bahçesaray'da sahnelenen çocuk oyununa ilgi…

İpekyolu Belediyesi tarafından ‘Vohoo ve Arkadaşları’ isimli çocuk tiyatro oyunu, Bahçesaray Kız YİBO Toplantı Salonu'nda sahnelendi.

Bahçesaray'da sahnelenen çocuk oyununa ilgi…

İpekyolu Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ın talimatları doğrultusunda söz konusu oyun ilçelerde sahnelenmeye devam ediyor. 

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Bahçesaray Kız YİBO Toplantı Salonu'nda düzenlenen tiyatroya Bahçesaray Kaymakamı Ömer Tuğrul Kundakçı, İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmettin Akarslan ile çok sayıda öğrenci ve ailesi katıldı.

İpekyolu Belediyesi tiyatro kulübü tarafından çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için düzenlenen ‘Vohoo ve Arkadaşları’ isimli çocuk oyunu Çatak'tan sonra Bahçesaray'da da seyircisiyle buluştu.

Ümit Doğal'ın yazıp yönettiği, Veysel Ete, Mehmet Özhan ve Yaşar Yayan'ın oynadığı çocuk oyununa gelen vatandaşlara belediye tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

Çocuklara hayvan sevgisi aşılamayı amaçlayan, insanların hayvanlara eziyet etmemesini öğütleyen oyun, çocukları hem güldürdü hem de bilgilendirdi.

Sahnelenen oyunun ardından Kaymakam Kundakçı, etkinliğe katılan  çocuklara çeşitli  hediyeler dağıttı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2021, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29