Arvas: Erdoğan, ender bir liderdir

Ak Parti’nin önceki milletvekili Abdulahat Arvas, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, siyasi hayatı boyunca birçok zorluğa meydan okumuş ve bugüne kadar büyük başarılara imza atmış ender bir lider olduğunu söyledi.

Arvas: Erdoğan, ender bir liderdir

  Arvas, söz konusu başarıda milletin teveccühü ve desteği olduğunu belirterek, “Geride bıraktığımız seçimlerde Milletimizin tercihi ile Cumhurbaşkanlığı seçimi az bir farkla ikinci tura kalmış, bunun yanında AK Parti milletvekili dağılımında Türkiye Büyük Millet Meclisinde güçlü bir avantaj elde etmiştir.  Türkiye’nin ileriye doğru güçlü adımlar atması, hepimizin geleceği açısından çok önemlidir. Bu da ancak güçlü ve dünyayı bilen bir devlet adamı ile mümkündür. Dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan 28 Mayıs’ta bir tercih değil, bir zarurettir. Bu mesuliyet ile seçim gününe kadar soluklanmadan dağ, bayır giderek, kapı kapı dolaşarak, ulaşabildiğimiz tüm hemşerilerimizden Sayın Cumhurbaşkanımız adına destek isteyeceğiz” dedi.

  Erdoğan'ın liderliğinin, farklı siyasi grupları bir arada tutmak için köprü görevi gördüğünü hatırlatan Arvas, “Sayın Cumhurbaşkanımız döneminde Türkiye’de siyasi ve ekonomik istikrar sağlanmıştır. Kararlı, güçlü liderliği her dönem yatırımcılara ve iş dünyasına güven vermiştir. Bu sayede önemli ekonomik gelişmeler kaydedilmiştir. İstikrarlı büyüme, işsizlik oranlarının düşmesi, altyapı ve üst yapı projelerinde AK Parti her dönem kendi ile yarışmıştır. Türkiye'nin ekonomik büyümeye devam etmesi ve refah seviyesinin artması ancak Recep Tayyip Erdoğan ile mümkündür. Türkiye’nin karmaşık bir siyasi ortama sahip olması, denge ve istikrar gerektirir. Erdoğan'ın liderliği, farklı siyasi grupları bir arada tutmak için köprü görevi görmektedir. Toplumsal farklılıkları dengelemek ve uzlaşmaya yönelik politikalar izlemek, toplumsal huzurun sağlanması için önemlidir. Erdoğan'ın liderlik yetenekleri, siyasi dengenin korunmasına katkıda sağlamaktadır. Cumhur İttifakı, seçim sürecinde güçlü ve istikrarlı bir yönetim anlayışıyla, birlik içinde hareket etmiş, ortak hedeflere odaklanarak, ülkemizin önündeki engelleri aşmayı taahhüt etmiştir. Bizde milletçe Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Türkiye'nin politik arenada daha güçlü bir konuma gelmesine katkı sağlamalı, içerde ve dışarda sürdürdüğü mücadeleye destek olmalıyız. Tüm dünyanın yakından tanıdığı bildiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendini milletine adamış liderdir. Türkiye’nin kalkınması ve güçlenmesi için büyük çaba sarf etmiştir. İstikrarlı liderlik, güçlü ekonomi ve uluslararası ilişkilerdeki başarılarıyla tanınan saygın bir devlet adamıdır. Özellikle dış politikada aktif bir rol üstlenerek, başta ülkemiz olmak üzere, Müslüman ve mazlum ülkelerin çıkarlarını kararlılıkla savunmuş, bölgesel barış ve istikrarın sağlanmasına öncü olmuştur. Bağımsızlık, milli çıkarlar ve adalet temelinde yeniden şekillenen dış politikamız sayesinde ülkemizin dünyada itibarı artmış, Türkiye dış politikada daha etkin bir aktör haline gelmiştir. 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ülkemizin refahı ve geleceği ile yakından ilgilidir. Sürdürülebilir bir büyüme ve istikrar, Türkiye'nin kalkınması için hayati öneme sahiptir ve Erdoğan'ın liderlik tecrübesi bu alanda önemli bir avantajdır. Dolayısıyla Recep Tayyip Erdoğan dünün ve bugünün değil, yarının da güçlü lideridir” ifadelerini kullandı.

  Van Bölge Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER