Alperen Ocakları İl Başkanı Kaya, başvurusunu yaptı

Alperen Ocakları Van İl Başkanı Muhammed Nur Kaya, Büyük Birlik Partisi Genel Merkezinde Büyük Birlik Partisi Van Milletvekilliği Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Alperen Ocakları İl Başkanı Kaya, başvurusunu yaptı

Başvuru sonrası yaptığı açıklamada, Cumhur İttifakı bileşeni içerisinde ve Genel Merkezin aldığı karar neticesinde 81 ilde olduğu gibi Van İlinde de kendi logosuyla girecekleri ve Partilerinin baraj sorununun olmadığı bu süreçten bütün Van Halkının desteği ile başarılı bir şekilde çıkacaklarına inandığını belirtti.

İlay-ı Kelimetullah için Nizam-ı Alem davasını kendisine Gaye ve Rehber edinen ve bu uğurda en tatlı varlığı olan canını bile feda eylemiş Şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun Alperenleri olarak, karşılaşılan her zorlu süreçte kim var diye sorulduğunda, etrafına bakınmaksızın ben varım diye atılıp zorlu görevi üstlenen Alperen'ler olarak bu zorlu süreçte ileri atıldıklarını belirtti.

Ülkemizin geçmiş olduğu bu zorlu süreçten de birlik ve beraberlik içerisinde aşılacağına inancının tam olduğunu belirten Kaya, "Bu seçim sürecinin de Devletimizin, Milletimizin, Camiamızın ve Cumhur İrtifakının başarılı bir şekilde çıkması için her türlü gayret içerisinde olacağız" dedi.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 14:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER