Alpay Koçaklı ve Ahmet Eren Vanspor'da…

2023-2024 futbol sezonunda 2. Lig Beyaz Grupta mücadele edecek olan Vanspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Van temsilcisi bu kapsamda son olarak Şanlıurfaspor forma giyen Alpay Koçaklı ve Karacabey Belediyespor'dan Ahmet Eren'i kadrosuna kattı.

Alpay Koçaklı ve Ahmet Eren Vanspor'da…

26-27 Ağustos tarihlerinde oynanacak olan müsabakalarla başlayacak olan lig öncesi, transfer çalışmalarını sürdüren Vanspor, eksik mevkilere transfer yapmayı sürdürüyor.

26 Haziran 2023 tarihinde başlayan birinci transfer ve tescil dönemiyle birlikte transfer çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Vanspor, iç transferde Hasan Bilal, Muhammed Ali Doğan, Furkan Saki, Onurcan Güler, Oğuzhan Eskiköy, Erkul Küçük, Yusuf Şengüler ve Şerif Doğan ile yola devam kararı almıştı.

Dış transferde ise eski futbolcusu Medeni Bingöl, Yeni Malatyaspor'dan Burak Kavlak, Karacabey Belediyespor'dan Bekir Can Kara, Amedspor'dan Kerem Çağatay, Armoni Alanya Kestel Spor'dan Ahmet Ülük, Erokspor'dan Bekir Demircan, Etimesgut Belediyespor'dan Abdulcebrail Akbulut, İstanbulspor'dan Erdem Seçgin, Serik Belediyespor'dan Harun Kavaklıdere'yi kadrosuna katan Vanspor, son olarak Şanlıurfaspor forma giyen Alpay Koçaklı ve Karacabey Belediyespor'dan Ahmet Eren'i kadrosuna kattı.

Birçok mevkiye transfer yapacak olan Vanspor, alternatifli bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birkaç futbolcuyla anlaşma sağlayan ve son pürüzleri gidermeye çalışan Van temsilcisi, kaliteli bir kadro kurmak için çabalıyor.

ALPAY KOÇAKLI KİMDİR?

1998 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelen Alpay Koçaklı, Karabükspor Altyapısında futbola başladı. Daha sonra Karabükspor ile profesyonel futbol hayatına adım atan Alpay Koçaklı, Gaziantepspor, Alanyaspor, Adanaspor, Giresunspor, Sivas Belediyespor, Sakaryaspor ve Şanlıurfaspor formalarını giydi.

Kariyerinde 140 resmi maça çıkan Alpay Koçaklı, 26 gol atıp, 6 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 20 sarı kart, 4 kırmızı kart gördü.

Bu periyotta 6 bin 951 dakika sahada kalan Alpay Koçaklı, geçtiğimiz sezon Şanlıurfaspor formasıyla 23 resmi maça çıkmıştı. Bu maçlarda 7 gol atıp, 2 asist üreten Alpay, 742 dakika sahada kaldı.

Alpay Koçaklı, sağ kanat, sol kanat ve sağ bek mevkilerinde oynayabiliyor.

AHMET EREN KİMDİR?

1997 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Ahmet Eren, futbola İdmanocağı Altyapısında başladı. Daha sonra 1461 Trabzon Altyapısına geçiş yapan Ahmet Eren, Trabzon U16, U17, U19, U21, 1461 Trabzonspor, Trabzonspor, Çankaya FK, Nevşehir Belediyespor ve Karacabey Belediyespor formalarını terletti.

Kariyerinde 175 resim maça çıkan Ahmet Eren, 10 gol atıp, 4 asist katkısında bulunurken, bu periyotta 48 sarı kart, 2 kırmızı kart gördü.

Ahmet Eren toplamda 11 bin 612 dakika sahada kalırken, geçtiğimiz sezon Karacabey Belediyespor formasıyla 27 resmi maça çıktı. Bu süreçte 1 gol atan Ahmet Eren, bin 227 dakika sahada kaldı.

Ahmet Eren, sol bek, orta saha sol ve sol kanat mevkilerinde oynayabiliyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2023, 15:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER