Akbaş Ailesi'nin mutlu günü…

Uzun yıllardır Van'da kağıtçılık sektöründe çalışan, matbaacılar ve gazetecilerin malzeme ihtiyacını sağladığı için bu kesim tarafından iyi tanınan Hakim Akbaş, oğlu Bünyamin'i evlendirmenin mutluluğunu yaşadı. Bünyamin Akbaş, hayatını Gamze Köçen ile birleştirdi.

Akbaş Ailesi'nin mutlu günü…

Aslen Batmanlı olan ama uzun yıllardır Van'da kağıtçılık sektöründe çalışan Burak Kağıtçılık sahibi Hakim Akbaş, oğlu Bünyamin ile gelini Gamze'nin dünya evine girmesinin mutluluğunu yaşadı.

Sıhke Caddesi üzerinde bulunun Grand Deluxe Düğün Salonu'nda gerçekleşen düğünde, Nahide-Haşim Köçen'in kızları Gamze ve Aysel-Hakim Akbaş'ın oğlu Bünyamin hayatlarını birleştirdi.

Salona ışık şölenleri altında giren gelin ve damat, davetlilerle birlikte Türkçe ve Kürtçe müzikler eşliğinde halaylar çekti.

İkramların ardından yeniden müzik eşliğinde oyunlar oynayan davetliler, daha sonra gelin ve damada takılar takarak mutluluklar diledi.

Damadın babası Hakim Akbaş düğünlerine icabet edenlere teşekkür ederek, mutluluklarına ortak olanlara şükranlarını sundu.

Düğün programı çekilen fotoğraflar ve mutluluk dilekleri ile sona erdi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29