AK Parti'nin ilçe başkanları belli oldu

AK Parti'nin Van İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçe başkanları, belediye başkan adayı olma kararı olarak görevlerinden istifa etmişti. Bu kapsamda İpekyolu İlçe Başkanlığı'na Yavuz Kuşan atanırken, Edremit İlçe Başkanlığı'na ise Kenan Öndil atandı. Tuşba ilçe başkanının ise önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

AK Parti'nin ilçe başkanları belli oldu

AK Parti'nin Van İpekyolu İlçe Başkanı Etem Görgülü ve Edremit İlçe Başkanı Sezer Bayramoğlu'nun ardından Tuşba İlçe Başkanı Mehmet Nuri Başdinç de ilçede belediye başkan adayı olma kararı alarak görevinden istifa etmişti.

İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçe başkanlıklarına kimlerin atanacağı merak konuydu. Bu kapsamda Ankara'ya birçok isim çağrıldı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı'na kurucu başkan Yavuz Kuşan atanırken, Edremit İlçe Başkanlığı'na ise Kenan Öndil atandı.

Edremit Belediye Meclis Üyesi olan ve AK Parti'de uzun yıllar siyaset yapan Kenan Öndil, AK Parti'nin yeni Edremit ilçe başkanı olarak atandı.

Tuşba ilçe başkanlığı için ise Ankara'ya çağrılan isimlerle görüşmeler yapılmaya devam ediyor. Tuşba ilçe başkanının da önümüzdeki günlerde atanması bekleniyor.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2023, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER