AK Partili kadınlardan deprem bölgesine yardım

Ak Parti Van Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, ‘sıcak sofralar tekrar kurulsun’ kampanyası kapsamında hazırlanan koliler deprem bölgesine gönderildi.

AK Partili kadınlardan deprem bölgesine yardım

AK Parti Van Kadın Kolları Başkanlığı, deprem bölgesine yardım elini uzatmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kadın Kolları Genel Merkez Başkanı ve Düzce Milletvekilimiz Ayşe Keşir öncülüğünde başlatılan ‘sıcak sofralar tekrar kurulsun’ kampanyası kapsamında hazırlanan koliler deprem bölgesine gönderildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Van Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, “Kadın Kolları Genel Merkez Başkanımız ve Düzce Milletvekilimiz Sayın Ayşe Keşir öncülüğünde sıcak sofralar tekrar kurulsun kampanyası kapsamında depremde kardeşlerimizin yaralarını birlikte sarmak için afetin yaşanmadığı 70 ilimizde kardeşlerimize ulaştırmak üzere il ve ilçe kadın kollarımız, teşkilatlarımız, AK belediyelerimiz ve halkımızın desteği ile bir ailenin temel ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde her bir kolide altı kişilik olmak üzere mutfak malzemeleri hazırlanmıştır. Toplamda 500 adet koliyi, 25 kişilik İl ve İlçe Kadın Kolları teşkilatlarımız ile Adıyaman ilimizdeki çadır kentlerde ve konteyner kentlerde yaşamını sürdüren kardeşlerimize ulaştıracağız. Deprem öncesinde olduğu gibi yine sıcak sofralar kurulsun. Bu süreçte devlet millet el ele vererek, depremin yaralarını hep birlikte saracağız. Başlattığımız kampanyaya destek sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabr-ı cemil, yaralılara acil şifalar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2023, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER