Ak Parti Van Teşkilatı bayramlaştı

AK Parti Van Teşkilatı, İl başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programında, teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Ak Parti Van Teşkilatı bayramlaştı

Programda açılış konuşması yapan  İl Başkanı Emre Güray yaptığı konuşmada "Çok kıymetli milletvekili adaylarımız, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, ilçe başkanlarımız, mahalle başkanlarımız, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle yönetim kurulu üyelerimiz, sandık kurulu başkanlarımız, AK Parti Van ailesi olarak birlikte yaşadığımız bu günde hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Bayramımız mübarek olsun inşallah. Güzel bir ibadet ayı sonrasında AK Parti olarak bayramlaşma programında bir araya geldik. Allah birliğimizi daim etsin, bizlere her zaman aynı safta birlikte yürümeyi nasip etsin. Hiç bir zaman, ötekileştirmeden ayrıştırmadan AK Parti Van il başkanlığı güçlü, kararlı bir teşkilat olarak bundan sonraki süreçte de, milletimizle, Vanlı hemşerilerimize birlikte yürüyecektir inşallah. Kıymetli hazirun, her gittiğimiz yerde söylediğimiz gibi zor bir seçime doğru gidiyoruz. 14 Mayıs seçimlerine yaklaşık yirmi üç günümüz kaldı. İnşallah bu bayramın da güzelliğiyle hep birlikte dünden bugüne küskünlükleri, kırgınlıkları, inancımızın gereği, imanımızın gereği, bir kenara bırakıp 14 Mayıs günü en çok oyu alarak milletvekillerini güçlü şekilde parlamentoya göndermek suretiyle zafere yürüyeceğiz. AK Parti Van il teşkilatı olarak, İslam coğrafyasının ve mazlum milletlerin umudu olan Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrardan başkan seçmek için elimizden geleni yapacağız. Allah hepinizden razı olsun. Bugün Bayramlaşma programına katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Hepinizin bayramını bir kez daha kutluyorum" dedi.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'dan sonra kürsüye çıkan AK Parti Van Milletvekili Adayları,  M.Affan Orhan, Ömer Faruk Karakurt, Muhammed Çalağan, Selma Biçek, Azad Kartal, Abdulahat Arvas ve Burhan Kayatürk de birer selamlama konuşması yaparak 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çektiler.

Genel merkez disiplin kurulu üyesi il eski başkanı Zahir Soğanda, Abdullah Aras ve Vesim Yaviç de kürsüye çıkarak hem teşkilatın bayramını kutladı, hem de birlik beraberlik mesajı verdiler. 
Program çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.
Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2023, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29