AK Parti Van İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını tanıttı

AK Parti Van İl Başkanlığı, düzenlediği programla Van Milletvekili Adaylarını tanıttı. Uygulama otelinde yapılan tanıtım toplantısına partililer yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Van İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını tanıttı

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında AK Parti Van İl Başkanlığı, milletvekili adaylarını tanıttı.

AK Partililerin yoğun ilgi gösterdiği ve uzun araç konvoylarının oluşturduğu tanıtım toplantısı Edremit Yolu üzerindeki Uygulama Oteli'nde gerçekleştirildi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Van Milletvekili Adayları Burhan Kayatürk, Kayhan Türkmenoğlu, Abdulahat Arvas, Azad Kartal, Selma Biçek, Muhammed Çalağan, Ömer Faruk Karakurt ve Affan Orhan tek tek sahneye davet edildi.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray'ın konuşmasının ardından, partililere tanıtılan adaylar da, birer konuşma yaparak 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde sandıklardan başarıyla çıkacaklarını vurguladılar.

Aday tanıtım programının ardından, yoğun araç konvoyları ile kentte hareket eden AK Partililer, daha sonra Cumhuriyet Caddesi City Van AVM altındaki seçim ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER