Ak Parti mahalle başkanlarına eğitim…

AK Parti Van İl Başkanlığı AR-GE birimi tarafından mahalle başkanları için düzenlenen Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı, Evliya Çelebi Uygulama Otelinde gerçekleştirildi.

Ak Parti mahalle başkanlarına eğitim…

‘Bu Hikâyenin Kahramanı Sensin’ sloganıyla tertip edilen Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı’na bin 500 civarında mahalle başkan ve yöneticinin yanı sıra, teşkilat mensupları katıldı.

Genel Merkez tarafından alanında uzman isimlerin katıldığı eğitim programı büyük bir coşku ve heyecan içerisinde geçti.

Etkili İletişim konusunda Şaban Kızıldağ, Siyasal İletişim ve Yeni Medya Düzeni konusunda Ersin Çelik, Teşkilatçılık ve Tecrübe paylaşımı konusunda Sağlık Eski Bakanı Dr. Recep Akdağ bilgi ve tecrübelerini aktardı.

TÜRKMENOĞLU: SAHADA BİLGİLİ BAŞKANLARA İHTİYAÇ VAR

Uygulama Otelinde düzenlenen eğitim programında konuşan AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, “Alanında birbirinden kıymetli misafirlerimiz, siyasetçilerimiz, akademisyenlerimiz, iletişim uzmanları buraya siz Mahalle Başkanlarına eğitim vermek için geldi. Sahada bilgili mahalle başkanlarına ihtiyacımız var. Donanımlı Mahalle Başkanları bu tarz eğitimlerle mümkündür. Her biriniz mahallenizde lider olmak zorundasınız. Bizi sahada çalıştıracak olan da yine mahalle başkanlarıdır. Biz Mahalle Başkanlarımıza büyük bir önem veriyoruz. O yüzden Türkiye’nin her tarafında verilen bu eğitim programını Van’da da gerçekleştirerek sizleri ne kadar önemsediğimizi bilmenizi istiyorum” dedi.

İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’ndan sonra söz alan Etkili İletişim Uzmanı Şaban Kızıldağ kendi hayatından da kesitlere yer verdiği sunumda Mahalle Başkanlarına 2023 yolunda çok çalışmanın önemini anlattı.

Her şeye rağmen çıkış var, mazeret yok repliklerini salondaki mahalle başkanları ile birlikte seslendiren Şaban Kızıldağ anlattığı hikâyeler ve düşündürücü hayat tecrübesiyle Mahalle Başkanlarından ve Teşkilat mensuplarından bol bol alkış aldı.

Siyasal İletişim Ve Yeni Medya sunumuyla sahneye çıkan Ersin Çelik ise sosyal medyadaki kirli oyunlar, manipülatif haberler ve yapılan algı oyunlarına dikkat çekerek teşkilat mensuplarını gördükleri her habere, okudukları her yazıya, paylaşılan her videoya inanmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

AKDAĞ: EFENDİ DEĞİL, HİZMETKÂR OLMAYA GELDİK

Daha sonra sahneye çıkan 58, 59, 60 ve 61’inci Hükümetlerde Sağlık Bakanı olarak görev yapan Dr. Recep Akdağ; hükümetin tüm dünya mazlumlarının yanında olduğunu belirterek, “AK Parti camiası bizim kendi coğrafyamızın yanı sıra diğer mazlum ülkelerdeki insanlara da gücü yettiği kadar destek olan bir partidir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli tekrar ettiği gibi Biz bu halka efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik” diyerek, AK Parti’nin sayısız hizmetlerle yoluna devam ettiğini belirtti.

Programın sonunda ise sahneye çıkan ünlü türkücü Uğur Işılak söylediği türkülerle Mahalle Başkanlarına güzel bir gün yaşattı.

Salonda bulunan teşkilat mensupları bu güzel eğitim programı için AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’na teşekkürlerini belirtti.

Programa Genel Başkan Yardımcısı Ali Ercoşkun, Van Milletvekili Abdullahat Arvas, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, ilçe başkanları, il başkan yardımcıları Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatları da katıldı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER