Ak Parti İpekyolu teşkilatının çalışmaları sürüyor

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı yaklaşan yerel seçimler öncesi saha çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, motivasyonlarının yüksek olduğunu belirterek, "Ülkemiz seçim sath-ı mailine girdi. Biz de şehrimizin en büyük ilçesi olan İpekyolu'nda değişimin olması için gece-gündüz çalışıyoruz. Günün sonunda hedefimize varacağız" dedi.

Ak Parti İpekyolu teşkilatının çalışmaları sürüyor

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanlığı Yavuz Kuşan öncülüğünde yaklaşan yerel seçimler öncesinde saha çalışmalarını sürdürüyor. Göreve geldiği 10 Ağustos tarihinden bu yana yoğun bir tempoyla ilçedeki haneleri ve esnafları ziyaret eden Başkan Kuşan, İpekyolu'na ak belediyeciliği kazandırmak istiyor.

Geçtiğimiz haftalarda Van'da bir ilk olan, Halilağa-Selimbey mahallelerini kapsayan 2024 yerel seçim çalışmalarının daha aktif yürüyebilmesi için 'mahalle başkanlığı' açılışını yapan İpekyolu teşkilatı, bu kez Esenler ve Yenimahalle'de vatandaşlarla bir geldi. Ana kademe, kadın ve gençlik kolları'nın katılımıyla halkın sorun, talep ve isteklerini dinleyen AK Partililer, "değişim" vurgusu yaptı.

"GÜNÜN SONUNDA HEDEFİMİZE VARACAĞIZ"

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Kuşan, "Geçtiğimiz hafta yönetimimizi kamuoyuna tanıttık. Önümüzde zor ve meşakkatli olduğunu biliyoruz. Yönetimimizdeki bütün arkadaşlarımızla birlikte İpekyolu İlçesi’ne ak belediyeciliği kazandırmak için çalışıyoruz. Ülkemiz, seçim sath-ı mailine girdi. Biz de şehrimizin en büyük ilçesi olan İpekyolu'nda değişimin olması için gece-gündüz çalışıyoruz. Günün sonunda hedefimize varacağız. Zaten partimiz 9 Kasım itibariyle aday adaylık başvurularını almaya başladı. Biz zaten aylar öncesinden çalışmalarımıza başlamıştık. Bu tarihi de resmi olarak bir başlangıcın ilanı kabul ediyoruz. Her mahalleye girip AK Parti belediyeciliğini anlatıyoruz. Vatandaşımıza Sayın Cumhurbaşkanımızın selamını iletiyoruz." dedi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2023, 17:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER