Aday Adayı Şevgin’in ziyaretleri sürüyor

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimde AK Parti’den Van Milletvekili Aday Adayı olan Şevginler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Şevgin, ilçe ziyaretlerine devam ediyor.

Aday Adayı Şevgin’in ziyaretleri sürüyor

28. Dönem AK Parti Van Milletvekili Aday Adayı Celal Şevgin, AK Parti Bahçesaray, Çaldıran, Özalp, Çatak, Saray, Başkale, Gürpınar, Muradiye ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

“UĞRAMADIK YER, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

İlçe teşkilatlarından yoğun ilgi gören Şevgin, “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan katıldığı bir programda aynen şu sözleri kullanmıştı. ‘Son 20 yılda elde ettiğimiz her başarının gerisinde çok ciddi bir emek, sabır, strateji ve alın teri vardır. Ülkemize ve milletimize kazandırdığımız her bir eser, proje ve demokratik reform için çetin bir mücadele ve büyük mücadeleler verdik’ sözünü hiçbir zaman unutmamak lazım. Cumhurbaşkanımız bu kadar büyük bir çalışma içerisine girmişken, bizim de girişimde bulunduğumuz bir işte, oturarak başarıyı beklememiz asla doğur olmaz. Bu önemli seçimde emek vermeden başarıyı beklememiz, Cumhurbaşkanımıza büyük bir haksızlık olur diye düşünüyorum. Seçim süreci kapsamında dokunmadık gönül, uğramadık yer, sıkılmadık el bırakmayacağız. Ziyaret ettiğimiz tüm ilçe teşkilatlarımızın, bize karşı gösterdikleri ilgi ve alakalarından ötürü, her birine kalben çok teşekkür ediyorum. İnşallah 14 Mayıs seçiminde AK Parti olarak, Van’ımızda, arzu ettiğimiz sayıda milletvekili çıkararak Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük hediye vermiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Şevgin, kendisine gösterilen teveccühten dolayı parti teşkilatlarına teşekkür etti.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2023, 14:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER