2. Lig Kırmızı Grubun en değerli futbolcuları belli oldu!

2. Lig Kırmızı grubunda en değerli futbolcuları belli olurken, Vanspor'dan 4 isim de listede yer aldı. Verilere göre Vanspor'dan Barış Gök 35, Hamza Küçükköylü, 50, İsmet Kavuştu 96, Barış Sarı ise 98. sırada yer aldı.

2. Lig Kırmızı Grubun en değerli futbolcuları belli oldu!

Transfermark 2. Lig Kırmızı Grubun en değerli futbolcuları açıkladı. Verilere göre Bodrumspor'lu Ali Eren İyican 350 bin Euro piyasa değeri ile zirvede yer alırken, Vanspor'dan ise 4 futbolcu listede yer aldı. Vanspor'dan Barış Gök, Hamza Küçükköylü, İsmet Kavuştu ve Barış Sağır, 2. Lig Kırmızı grubunda en değerli 100 futbolcusu arasında yer almayı başardı.

Vanspor'un başarılı sol beki Barış Gök 175 bin Euro piyasa değeriyle listede 35. sırada yer alırken, bu sezon Kırmızı- Siyahlıların gol yükünü çeken ve attığı 10 golle zirve takibini sürdüren Hamza Küçükköylü ise 150 bin Euro piyasa değeriyle 50. sırada yer aldı.

Van temsilcisinin başarılı stoperi İsmet Kavuştu 125 bin Euro piyasa değeri ile 96. sırada yer alırken, devre arasında Kırmızı- Siyahlı takıma geri dönen Barış Sağır ise 125 bin Euro piyasa değeri ile 98. sırada yer buldu.

Transfermark'ın verilere göre Bodrumspor'lu Ali Eren İyican 350 bin Euro piyasa değeri ile zirvede yer alırken, onu 300 bin Euro ile Niğde Anadolu FK'lı Çağatay Yılmaz takip etti. Serik Belediyespor'lu Hüseyin Doğan ve Ankaraspor'lu Furkan Çil 300 bin Euro piyasa değerine sahip olurken, onları 275 bin piyasa değeri ile Bodrumspor'lu Erdem Çetikaya, Turgutluspor'lu Özgür Sert takip etti.

İnegölspor'lu İbrahim Sürgülü, 1461 Trabzon FK'lı Musa Caner Aktaş, Bodrumspor'lu Samet Yalçın, Sakaryaspor'lu Ozan Sol, Adıyaman FK'lı Cengizhan Akgün, 1461 Trabzon FK'lı Hasan Yeşil ise 250 bin Euro piyasa değerine sahip olurken, onları Ankaraspor'lu Erdal Öztürk, 1461 Trabzon FK'lı Yasin Abdioğlu ve Ankaraspor'lu Mehmet Yiğit 225 bin Euro piyasa değeri ile takip etti.

Listede Sakaryaspor'lu Çağlayan Menderes, Bayburt Özel İdarespor'lu Ömer Esenkaya, Afjet Afyonspor'lu Burak Çoban, Sakaryaspor'lu Onur Karakabak, 1461 Trabzon FK'lı Hakan Yavuz, Özkan Karabulut, Yasin Palas, İrfan Akgün, Anıl Başaran ve Sakaryaspor'lu Oğuzhan Yıldırım ise 200 bin bin Euro piyasa değerine sahip olan futbolcular oldu.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER