Vanlı turizmciler Duhok’a gidiyor

Vangölü Havzası Turizm Derneği (VAHATUDER) Başkanı Abdullah Tunçdemir, Van, Bitlis ve Hakkari’deki turizmcilerle birlikte Kuzey Irak’a gideceklerini, Duhok’taki turizm fuarına katılacaklarını söyledi.

Vanlı turizmciler Duhok’a gidiyor

    VAHATUDER Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tunçdemir, Kuzey Irak’ın Duhok kentinde 26-29 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Turizm fuarına katılarak, oradaki pazardan daha iyi faydalanmak için tanıtımlar yapılacağını vurguladı.

    Kuzey Irak pazarını bölgeye kazandırmak, söz konusu pazardan daha çok yararlanmak ve pay almak istediklerini söyleyen Abdullah Tunçdemir, kendi imkanları ile bu etkinliği düzenlediklerini ifade etti.

   Karşılıklı diyalogun artması için gayret göstereceklerini dile getiren Tunçdemir, “Onlar da Van Gölü havzasını yeterince bilmiyorlar. Karşılıklı diyalogları geliştirerek onları ilimize davet edeceğiz. Bölgemizi tanıtma çalışmalarımız sürecek” dedi.

   26 Eylül Pazar günü Çukurca’daki Üzümlü Sınır Kapısı’ndan giriş yapacaklarını belirten Tunçdemir, Pazartesi günü açılacak olan fuara geçerek, kendilerine tahsis edilen bölümde tanıtım etkinliğine katılacaklarını vurguladı. Tunçdemir, 29 Eylül Çarşamba günü ise Van’a döneceklerini söyledi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2021, 11:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER