Yenitürk, hakemden dert yandı

B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, Cumartesi günü Hopa Şehir Stadında oynanan Pazarspor ile B.Vanspor arasındaki maçı yöneten hakem Levent Balcı’dan dert yanarak, "Hakemin bize olan olumsuz tutumu yüzünden kazanacağımız maçı berabere tamamladık" ifadelerini kullandı.

Yenitürk, hakemden dert yandı

             TFF 3. Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren B.Vanspor, Cumartesi oynanan  maçta Pazarspor deplasmanından da 1 puanla dönerek 17 puanla 4. Sıraya yerleşti.   
5 deplasman maçından 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan B.Vanspor, Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupasında 4. Tur maçında Bandırmaspor'la karşılaşacak.

 


            Kırmızı siyahlı takım ligin 11. Haftasında ise Bergama Belediyespor'u konuk edecek.
Pazar günü Hopa İlçe Stadında oynanan ve 1-1 biten B.Vanspor-Pazarspor maçıyla ilgili olarak görüştüğümüz B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, "Kazanmamız gereken bir maçta yine hakemin kötü yönetiminin kurbanı olduk. Gerekli yerlere bu konuyla ilgili başvurularımızı yapacağız. Hakemlerin yanlış düşünleriyle kaybettiğimiz puanlarla bugün lider olabilirdik. Biz maçlarımıza tecrübeli hakemlerin atanmasını istiyoruz" dedi.

 


           Yenitürk, Pazarspor maçında yine hakemin kötü yönetiminden dolayı 1 puanla ayrıldıklarını belirterek, "Kesinlikle kazanabileceğimiz bir maçtı. Takımımız Pazarspor deplasmanında iyi bir mücadele verdi. Teknik ve futbolcu kadromuzu kutluyorum. Bizi deplasmanda bile yanlız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Deplasmanında alınan 1 puanla zirvedeki yerimizi koruduk. Çarşamba günü oynayacağımız kupa maçını kazanarak Van'a dönmeyi hedefliyoruz. Pazar günü ise sahamızda Bergama Belediyespor'u konuk edeceğiz. İnşallah bu maç takımımızın çıkış maçı olacaktır. İnanıyorum ki bu maçta galip gelerek sahamızdaki galibiyet orucunu bozacağız" dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER