Van İdmanyurdu'ndan bir ilk…

Van İdmanyurdu Futbol Okulu genç yetenekleri, bu kez yeşil zeminde değil kahvaltı etkinliğinde buluştu. Haftanın 3 günü yeşil zeminde futbol eğimi verilen öğrenciler, bu kez Ihlamur Kafe’de kahvaltıda bir araya geldi.

Van İdmanyurdu'ndan bir ilk…

   Van'da futbol eğitimi veren Van Idmanyurdu Futbol Okulu öğrencileri, güzel ve nezih bir ortamda kahvaltı keyfini yaşadı. Öğrenciler bu tür aktivitelerin başarılarına artı bir katkı sağlayacağını dile getirdiler.

   Kültür Sokak’ta bulunan Ihlamur Kafe’nin de katkılarıyla bir araya gelen çocukların mutlulukları ve kaynaşmaları görülmeye değerdi.

   Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Van İdmanyurdu Akademisi Genel Koordinatör Hakan Manay, “Öncelikle bize bu güzel aktiviteyi sunan ve desteklerini esirgemeyen Vanımız'ın yeni yüzü olan Ihlamur Cafe çalışanlarına ve iş yeri sahiplerine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.  Memleketimizin bu denli güzel insanlara, çocuklarımızı dışarıdaki kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışan, spora destek veren Genç iş adamları Harun Aközcan ve Müslüm Maral'a Van İdman Yurdu Futbol Akademisi olarak teşekkürlerimizi sunarız. Bu kahvaltı programı hem çocuklarımızın farklı bir ortamda buluşması hem de kendilerine verilen değer açısından önem arz etti. Bu tür organizasyonların devam etmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.

MANAY: BAŞARILI İŞLER YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

   Kaliteli işler yapmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Manay, “Biz İdmanyurdu ailesi olarak kurulduğumuz son 3 yıldan bu yana her sene üzerine ekleyerek daha kaliteli işler başarmak adına uğraşıyoruz ve çocuklarımızı spora teşvik ederek spor için de kalmalarını sağlayarak ve kendi yeteneklerini en üst seviyeye ulaştırabilmek adına elimizdeki imkânları kullanarak her zaman yardımcı olmaya özen gösteriyoruz. Bizim tek amacımız olan bu çocuklarımızın daha güzel yerlere sunmak ve orada kalıcı olmalarını sağlamaktır. Bundan dolayı Van gençlik spor il müdürlüğümüz Sayın Nevzat İnanç beyin bize sunduğu desteklerden dolayı kendilerine her zaman minnettarız ve yanımızda her zaman duran, bizi destekleyen Bengin Çakay’a teşekkür ederiz. Van idman yurdu futbol akademisi olarak amacımızın çocuklara sporu sevdirmek ve spor yaptırmak olduğunu belirtmek isteriz. Önceliğimize gelince de çocuklarımızı önce pilot takımımız olan Van Gençlikspor altyapısına, daha sonra da Türk futbolunda yerlerini almalarını sağlamaktır. Çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmamız için spor yaptırmamız gereklidir. Kapılarımız yetenekli olsun veya olmasın herkese açıktır. Her çocuk mutlaka yeteneklidir. Hedefimiz gizli yetenekleri futbola kazandırmaktır” dedi.

   Manay, desteklerinden dolayı Gençlik Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Teknik Direktör Bengin Çakay ve Ihlamur Cafe çalışanlarına teşekkür ederek, sözlerini tamamladı.

75 KİŞİLİK KAHVALTI İKRAMI…

   Yaklaşık olarak 75 öğrenciye kapılarını açan ve güzel bir kahvaltı sunan Ihlamur Cafe işletmecileri Harun Aközcan ve Müslüm Maral ise, “Gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak hepimizin görevidir. Bugün gönlünü spora adamış öğrencileri ağırlamak bizleri çok memnun etmiştir. Bir işletmeci olarak her zaman da kapımız öğrencilerimize açıktır. Temiz bir gençlik ve güzel bir gelecek için bu tür aktivitelere destek vermekTen mutluluk duyduk” ifadelerini kullandılar.

   Öte yandan, Van İdmanyurdu Futbol Okulu’nun, geleceğin futbolcularını yetiştirmek için haftada 3 gün deneyimli futbol eğitimcileriyle Covid 19 tedbirlerini alarak çalışmalarını devam ettireceği açıklandı.

Bölge Gazetesi:Emre An

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2020, 21:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER