Feyyaz Uçar'ın cezası tamamlandı

B.Vanspor'un Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, aldığı cezanın tamamlanması sonucu, Pazar günü Kırşehir Belediyespor'la oynanacak maçta B.Vanspor kulübesinde yerini alacak.

Feyyaz Uçar'ın cezası tamamlandı

          Van'ın tek profesyonel takımı olan ve Üçüncü Lig'de mücadele eden B.Vanspor'un Teknik Direktörü olan bir dönemler Beşiktaş'ın efsane sporcularından Feyyaz Uçar, cezası tamamlandığı için Pazar günü saat 15.00'te Van'da oynanacak olan Kırşehir Belediyespor maçında kulübede takımın yanında olacak.

 


           Teknik Direktör Feyyaz Uçar, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur Eleme maçında Sarıkamış Gençlerbirliği maçında hakeme yönelik itirazları sonucu PFDK tarafından cezalandırılmıştı.

 


        B.Vanspor'un hocası aldığı ceza nedeniyle Van'da oyanan Alibeyköyspor, deplasmanda oynanan Erokspor ve son olarak Van'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşması olan Hacettepe maçında kulübede yer alamamıştı.

 


       Cezası tamamlanan Feyyaz Uçar, Pazar günü Van Atatürk Şehir Stadı'nda saat 15'te oynanacak olan Kırşehir Belediyespor maçında takımın yanında olacak.

 


        Öte yandan kulübede olmayan Feyyaz Uçar'a, son kupa maçında taraftarlar sloganlarla desteğini sürdürdü.

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2018, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER