B.Vanspor, şansızlık zincirini kırmak istiyor

Yarın saat 14.30'da grubun güçlü ekiplerinden Yeni Orduspor'u konuk edecek olan B.Vanspor, bu maçı kazanarak şansızlık zincirini kırmak istiyor. Söz konusu karşılaşmayı orta hakem Mehmet Ali Özer yönetecek.

B.Vanspor, şansızlık zincirini kırmak istiyor

    TFF 3. Lig 2. Grupta Zirve, Play Off ve kümede kalma mücadeleleri devam ediyor. Grupta 3 karşılaşma bugün, kalan 6 karşılaşma ise yarın oynanacak.


     Ligin bitimine 8 haftalık bir maraton kalırken Darıca Gençler Birliğispor liderliğini sürdürüyor. 24 Erzincanspor son haftalarda yakaladığı istikrarlı çıkışla lideri takip etmeye devam ediyor.


     24 Erzincan mağlubiyeti ve Gölcükspor beraberliğiyle Play Off şansını riske eden B.Vanspor 36 puanla yoluna devam ediyor.
Yarın grubun güçlü ekiplerinden Yeni Orduspor'u konuk edecek olan kırmızı siyahlı ekip, bu karşılaşma için hafta içinde sıkı bir çalışma geçirdi.


     Yarın saat 14.30'da başlayacak olan karşılaşmaya kırmızı siyahlılar galibiyet için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı orta hakem Mehmet Ali Özer yönetecek.
      Kendi sahasında maç kazanamama sıkıntısı yaşayan B.Vanspor, ligde kalan 8 haftalık maratonda kendi sahasında 5 deplasmanda ise 3 maça çıkacak.
     B.Vanspor ligin 28. Hafta maçında ise deplasman da Tirespor 1922 spora konuk olacak.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2018, 07:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER