B.B.Vanspor'da hedef galibiyet

Teknik direktör Erdoğan Yılmaz'la yollarını ayıran B.B.Vanspor, yarın saat 14.00'te Gölcükspor'u konuk edecek. Kırmızı-siyahlılarda tek hedef maçtan galip ayrılmak.

B.B.Vanspor'da hedef galibiyet

    Bölge: Salih Deniz
    Spor Toto 3. Lig 2. Grupta 8 karşılaşması yarın oynanırken, 1 karşılaşma ise Pazar günü oynanacak. Yarın oynanacak olan İlk 4 karşılaşma saat 14.00'te başlarken, 1 karşılaşma 14.30, son 3 karşılaşma ise 15.00'te başlayacak.
   Lider Turgutluspor Pazar günü, Kayseri Erciyesspor'u konuk ederken, yakın takipçisi Pazarspor ise yarın deplasmanda Kırıkhanspor'a konuk olacak. Öte yandan zirve hesapları yapan Erzincanspor yarın Yeni Orduspor'u konuk ederken, Darıca Gençlerbirliğispor ise Diyarbekirspor deplasmanında olacak. Bu 4 karşılaşmaya bakıldığında B.B.Vanspor yarın konuk edeceği Gölcükspor maçını kazandığında yeniden zirveye yerleşeceği görülüyor.
    Ligin 8. Haftasında Erzincanspor deplasmanından mağlubiyetle Van'a dönen B.B.Vanspor'da, Teknik direktör Erdoğan Yılmaz istifa etti.
    B.B.Vanspor'da yeni teknik direktör arayışları sürerken, takım Alt yapı koordinatörü Nevzat Şipal nezaretinde hazırlıklarını sürdürdü.
Erzincanspor mağlubiyetiyle liderle arasındaki puan farkı 5'e çıkan kırmızı siyahlı ekip, bu farkı kapatmanın hesaplarını yapıyor. Gölcükspor maçına sıkı hazırlanan kırmızı siyahlı ekip, bu maça alt yapı koordinatörü Nevzat Şipal'e çıkması bekleniliyor. B.B.Vanspor'a yeni teknik direktörün ise bu hafta veya önümüzdeki hafta başı netlik kazanması bekleniliyor.
    B.B.Vanspor-Gölcükspor karşılaşması yarın saat 14.00'te Van Atatürk Şehir Stadında oynanacak. Grup kara kobralar bu maça daha çok taraftarın gelmesi için ayrı bir çalışma yürütüyor.
    13 Puanla 7 sırada yer alan B.B.Vanspor, geride bırakılan 8 haftalık maç maratonunda, 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet almış durumda. Kırmızı siyahlı ekip, ligin 10. Haftasında ise deplasmanda grubun güçlü ekiplerinden, Yeni Orduspor'a konuk olacak.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER