Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde 17 Temmuz 2025 tarihinden bu yana kayıp olarak aranan İdan Eren’in cansız bedenine sulama kanalında ulaşıldı.

Sulama kanalında bir beden gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Arama Kurtarma (ŞUAK) ekipleri, itfaiye ve sağlık görevlileri yönlendirildi. Yapılan çalışmalar sonucunda su içerisindeki cansız beden çıkarıldı. Kimlik tespitinde, bedenin yaklaşık iki aydır kayıp olan İdan Eren’e ait olduğu belirlendi.

Otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 4 ağır yaralı
Otomobil ağaca çarptı: 2 ölü, 4 ağır yaralı
İçeriği Görüntüle

Hayatını kaybeden Eren’in cenazesi, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemleri sonrası defnedilmek üzere ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA