Yüksekova'dan Karaciğer nakli bekleyen hastaya duyarlılık bekleniyor
Yüksekova'dan Karaciğer nakli bekleyen hastaya duyarlılık bekleniyor
İçeriği Görüntüle

Erzurum’da hava sıcaklıkları gece boyunca eksi derecelere düşerken, Palandöken’in zirvesi karla kaplandı. Meteoroloji ölçümlerine göre, Palandöken Doğu Anadolu Gözlemevi’nde sıcaklık eksi 5,1 dereceye kadar gerilerken, İspir ilçesi Ulutaş’ta eksi 3,6 derece ölçüldü.

Gece boyunca etkili olan soğuk hava ve yer yer görülen yağış, Palandöken’in zirvesinde kar yağışına dönüştü. Sabah saatlerinde zirvesi beyaz örtüyle kaplı dağ manzarası, vatandaşların güne başlamasına görsel bir şölen sundu.

Meteoroloji yetkilileri, bölge genelinde havanın parçalı ve çok bulutlu, Ardahan ve çevresinde ise aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğini belirtti. Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyretmesi, rüzgarın ise batı ve kuzeybatı yönlerinden hafif zaman zaman orta kuvvette esmesi bekleniyor.

A W555844 01

Kaynak: İHA / HABER MERKEZİ