Vatandaşlar dolandırıcılığa karşı bilgilendiriliyor

Van İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde yapılan çalışmalar kapsamında vatandaşlar hırsızlık, dolandırıcılık, mal varlığına karşı işlenen suçlar, sahte para, konularında bilgilendirildi.

Vatandaşlar dolandırıcılığa karşı bilgilendiriliyor

Van'da Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri KADES, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları uyardı.

Van Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri, KADES uygulamasını tanıtarak, şiddet mağduru kadınların nasıl destek alabileceklerini anlattı. Kadınlara, KADES uygulamasının telefonlarına nasıl indirileceği, nasıl kullanılacağı ve hangi durumlarda başvurulacağı konusunda bilgilendirme broşürü dağıtarak uyarılarda bulundu.

Ekipler, ayrıca il merkezinde vatandaşlara hırsızlık, dolandırıcılık, mal varlığına karşı işlenen suçlar, sahte para, konularında bilgilendirme çalışmaları yaptı.

Kadına yönelik şiddetle mücadele farkındalığını arttırmak ve daha çok vatandaşa ulaşmak amacıyla bilgilendirme,  broşür dağıtımı, konferans ve eğitimlerinin devam edeceği belirtildi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER