Vanspor, son deplasmanda kazanmak istiyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele ve 68 puan +22 averajla beşinci sırada yer alan Vanspor, bugün ligin son deplasmanında Uşakspor'a konuk oluyor. Van temsilcisi, Uşak deplasmanında galip gelerek, son haftaya moralli girmek istiyor.

Vanspor, son deplasmanda kazanmak istiyor

Geçtiğimiz hafta sahasında karşılaştığı Bucaspor'a 1-0 mağlup olan Van temsilcisi, bugün ligin son deplasmanında Uşakspor ile karşı karşıya gelecek.

Hafta boyunca Uşakspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, son deplasman maçını kazanarak, evinde oynayacağı son lig maçına moralli çıkmak istiyor.

68 puan +22 averajla grupta beşinci sırada yer alan Vanspor, bugün deplasmanda 33 puanla on altıncı sırada yer alan Uşakspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sahasında konuk ettiği Bucaspor'a 1-0 mağlup olan Vanspor, son deplasman maçında karşılaşacağı Uşakspor'u mağlup ederek, evinde oynayacağı Balıkesirspor maçına moralli çıkmak istiyor.

Bugün saat 15.00'te deplasmanda Uşakspor ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı-Siyahlı ekip, rakibini mağlup ederek, puanını 71'e yükseltmeyi hedefliyor. 36 lig maçında 19 galibiyet, 11 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 48 kez havalandırırken, kalesinde ise 26 gol gördü.

Hafta boyunca Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Uşakspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, deplasmandan 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Uşak 1 Eylül Stadyumu'nda saat 15.00'te oynanacak olan mücadeleyi; Can Cengiz, Sefa Özcan, Çağrı Yıldırım ve Burak Kaplan hakem dörtlüsü yönetecek.

GRUPTA SON İKİ HAFTA…

Grupta 81 puanla liderlik koltuğunda bulunan ve 1. Lig'e çıkmak için sadece 1 puana ihtiyacı olan Kocaelispor, sahasında GMG Kastamonuspor'u konuk ederken, 75 puanla ikinci sırada yer alan ve sıralamadaki yerini korumak isteyen Bucaspor ise evinde 74 puanla üçüncü sırada yer alan İskenderunspor'u konuk edecek.

71 puanla dördüncü sırada yer alan 1461 Trabzon FK, Fethiyespor deplasmanına giderken, 67 puanla altıncı sırada yer alan ve play-off'a kalmak için mücadele eden Ankara Demirspor ise, deplasmanda Kırklarelispor ile kozlarını paylaşacak.

Karacabey Belediyespor, deplasmanda Serik Belediyespor'a misafir olurken, Zonguldak Kömürspor ise ligden düşmesi kesinleşen Balıkesirspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü, evinde Etimesgut Belediyespor'u konuk ederken, Sarıyer ve Pazarspor ise haftayı 3-0 hükmen galip kapatan takımlar olacak.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHİM ATİŞ- SALİH DENİZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER