Van'da En İyi Narkotik Polisi Anne eğitimi

Van'da 'En İyi Narkotik Polisi Anne' projesi çerçevesinde anne ve anne adaylarına yönelik eğitim programı düzenlendi. Eğitimde uyuşturucu madde kullanımı ve madde bağımlılığı hakkında bilgiler verildi.

Van'da En İyi Narkotik Polisi Anne eğitimi

Van İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile bunların kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

'En iyi Narkotik Polisi Anne' projesi ile annelere narkotik maddelerin ve etkilerinin tanınması, mücadele yöntemlerinin bilinmesine yönelik eğitimler veren ekipler, uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, çocuk-ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda, öğrencilerin eğitimde büyük bir paydaya sahip annelerin bilinçlendirilmesinde farkındalığın artırılmasını amaçlıyor.

Van İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu kapsamda 1 Nolu Aile Destek Merkezi, 6 Nolu Aile Destek Merkezi, 12 Nolu Aile Destek Merkezi, 14 Nolu Aile Destek Merkezi ziyaret edilerek, 203 anne ve anne adayına bilgilendirme ve farkındalık faaliyetinde bulundu.

VAN BÖLGE GAZETESİ: FEHMİ TEKDUR

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2024, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER