Başkan Dülger'den maça davet çağrısı

Kara Kobralar Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger, ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapan ve üst üste aldığı galibiyetlerle play-off potasına yükselen Vanspor'a destek verilmesi çağrısında bulundu. Başkan Dülger, yarın saat 14.00'te oynanacak olan Bayburt Özel İdare maçında da tarafların stadyumu tıklım tıklım doldurmasını istedi.

Başkan Dülger'den maça davet çağrısı

Kara Kobralar Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger, Vanspor'lu taraftarlara çağrıda bulunarak, kalan maçlarda takıma sahip çıkmalarını istedi.

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 14.00'te sahasında Bayburt Özel İdarespor'u konuk edecek. Zorlu mücadele öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan Kara Kobralar Taraftarlar Dernek Başkanı Ercan Dülger, herkesi Vanspor'a destek çıkmaya ve desteklemeye davet etti.

Vanspor'un fanatik taraftar grubu Grup Kara Kobralar, Cumartesi günü Van'da oynanacak olan Bayburt Özel İdarespor maçında takıma büyük destek vermeye hazırlanıyor. Grup Kara Kobralar Başkanı Ercan Dülger, Van'ın ortak paydası olan Vanspor'a herkesin destek vermesi gerektiğini          belirtti.

"GÜN, VANSPOR'A DESTEK ÇIKMA GÜNÜDÜR"

Taraftarları yarınki zorlu mücadeleye davet eden Başkan Dülger, "Bilindiği üzere Cumartesi günü Bayburt Özel İdarespor ile çok önemli bir maçımız var. Bu maç bütün sezonun en önemli mücadelesi olacak. Vanspor camiası büyük bir camiadır. Herkes de biliyor ki, bu grupta muhatabımız yoktur. Tarihimiz ve başarılarımız ile ligin çok üzerindeyiz. Bunun farkında olarak, Van'ı ve Van'ın en büyük değerini markasını taşıyan Vanspor'u en iyi şekilde desteklememiz gerekiyor. 90 dakika boyunca susmadan, yorulmadan takımımıza destek verilmesini istiyoruz. Taraftarlarımızın bu kutlu günde bizleri yalnız bırakmamasını istiyoruz. Şehrimizin ve takımımızın hak ettiği yerlere gelmesi için kalan haftalarda futbolcu kardeşlerimizle, teknik ekibimizle, yönetimimizle bir bütün olup Vanspor'umuza sahip çıkmalıyız. Yıllardır hasretini çektiğimiz 1. Lig'e bu kadar yaklaşmışken Vanspor'umuza gereken her türlü destek verilmelidir. Play-off sürecinde takımımız etrafında kenetlenerek, birlik, beraberlik içerisinde hep birlikte şampiyonluk için mücadele etmeliyiz. Gün, Vanspor'a destek çıkma günüdür" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER