Alaçatıspor ‘demir’ gibi

Alaçatıspor ‘demir’ gibi

Vanspor'da başlayan futbol arkadaşlığı Alaçatıspor kulübüyle devam edecek. Vanspor altyapısında yetişen başarılı futbolcu Cumhur Yıldırım ve İş adamı Osman Demir bundan sonraki süreçte Alaçatıspor kulübü başarısı için ter dökecek.  

Türkiye Futbol Federasyonu 2021-2022 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan İzmir'in köklü futbol kulüplerinden Alaçatıspor Futbol Kulübü yeni sezonda Osman Demir İnşaat isim sponsorluğunda sezona başlayacak.

Şirketin sahiplerinden Osman Demir'in ve ortağı Abdelkader Bekhoukha'nın hazır bulunduğu imza töreninde Kulüp Başkanı Soner Varhan, Başkan Yardımcısı Ozan Gençalp, Genel Kaptan eski Vansporlu futbolcu Cumhur Yıldırım,  yönetim kurulu üyeleri Barış Koparal, Erdal Özyıldız, Uğur Özen, İsmail Tütüncü, Osman Demir İnşaat A.Ş. Avukatı Ece Özer, şirket Yeminli Mali Müşaviri Yusuf Özer ve Yatırım Danışmanı Erhan Bilgiç katıldı.

GENEL KAPTAN CUMHUR YILDIRIM…

Vanspor altyapısında yetişen başarılı futbolcu Cumhur Yıldırım, Vanspor'un 3'ncü ligden 2'nci lige çıktığı sezonda takımın genel kaptanlığını yapmıştı. Vanspor'un başarısında önemli pay sahibi olan Cumhur Yıldırım, genel kaptanlık görevine getirildiği Alaçatıspor kulübü başarısı için ter dökecek.  

VANSPORDA BAŞLAYAN FUTBOL AŞKI ALAÇATISPOR'DA DEVAM EDECEK

1996-1998 yılları arasında, Vanspor forması giyen, aslen Muşlu olan eski Vanspor'lu futbolcu şimdi ise İş adamı Osman Demir ile yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi verecek olan İzmir temsilcisi Alaçatıspor Futbol Kulübüne kendi şirketi olan "Osman Demir İnşaat" isim sponsorluğu sözleşmesini imzalayarak, yönetim kurulu ile birlikte hedefini şampiyonluk olarak belirledi.

"ALAÇATISPOR'U HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ"

Gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor'un eski futbolcularından, Vanspor forması altında başlayan futbol aşkının Alaçatıspor kulübü ile devam ettiğini belirten iş adamı Osman Demir, Alaçatıspor kulübü ile isim sponsorluk sözleşmesi imzaladıklarını takımın genel kaptanlığına ise Vanspor'dan takım arkadaşı Cumhur Yıldırım'ı getirerek, yönetimsel anlamda güçlerine güç kattıklarını söyledi. 

Aktif futbol yaşantısını tamamladıktan sonra antrenörlük görevine 2014’de başladığı Karşıyaka Gençlerbirliği takımıyla başladığını ifade eden İş adamı Osman Demir, antrenörlük kariyerinin ilk yılında Karşıyaka Gençlerbirliği'ni Süper Amatör’den BAL Ligine çıkarma başarısı gösterdiklerini bir sonraki sezonda ise yine bir İzmir temsilcisi Ödemişspor kulübünde de Antrenörlük görevinde bulunduklarını sözlerine ekleyerek, “Yeni sezonda da isim sponsorluğu olduğumuz Alaçatıspor’u yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte şampiyonluk hedefine ulaşmıştırmak için canla başla mücadele edeceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2021, 13:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER