Bingöl’de bir tekstil işletmesinden çalınan yüklü miktardaki ürünlerin Iğdır’a getirildiğinin belirlenmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Düzenlenen operasyonda, çalıntı ürünlerin kamyondan başka bir araca taşındığı sırada bir şüpheli gözaltına alındı.
Ürünler araçtan araca aktarılırken yakalandı
Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Bingöl’deki tekstil iş yerinden çalınan ürünlerin Iğdır’a getirildiğini tespit etti. Bunun üzerine gerçekleştirilen operasyonda, malzemelerin kamyondan başka bir araca aktarıldığı sırada şüpheli suçüstü yakalandı.
Çalıntı malzemeler muhafaza altına alındı
Operasyon kapsamında yapılan incelemelerde, çalıntı ürünlerin bir bölümünün depoda bulunduğu belirlendi. Toplam değerinin yaklaşık 2,5-3 milyon TL olduğu belirtilen halı, yorgan, kumaş ve havluların tamamı, sahibine teslim edilmek üzere muhafaza altına alındı. Olayla ilgili işlemlerin sürdüğü bildirildi.




