Yörük Holding personeli iftarda buluştu

Van’ın önemli işadamlarından Abdurrahman Yörük ve Rıza Yarımbatman’ın sahibi olduğu Yörük Holding’in personelleri iftarda buluştu. Geleneksel iftar sayesinde işçiler ve yöneticiler kaynaşma imkanı buldu.

Yörük Holding personeli iftarda buluştu

                  İpekyolu İlçesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan Yörük Apartmanı giriş katında verilen ve Holding yöneticileri Adurrahman Nafiz Yörük ile Rıza Yarımbatman’ın da katıldığı iftar programında, personeller sohbet etme ve kaynaşma imkânı buldu.
Van’ın uzun yıllardır önemli firmaları arasında bulunan YTY İnşaat, Yörük Yapı, Cemil Grup geçtiğimiz yıl Yörük Holding çatısı altında birleşmişti. Önceki yıllarda YTY İnşaat olarak geleneksel iftarlar düzenleniyordu, bu yıl Yörük Holding olarak personellere ilk iftar verildi.
Yaklaşık 150 personelin ve bazı davetlilerin katıldığı iftar programına, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Cafer Karakoç ve Yazı İşleri Müdürü Bişar Ulutaş da katıldı.

 


          Yörük Holding personelleri söz konusu iftar etkinliğinin gelenekselleştiğini söyleyerek, “Daha önce bu iftarlar YTY İnşaat olarak veriliyordu. Birkaç firma Yörük Holding çatısı altında birleşti. Bu yıl Yörük Holding personelleri olarak iftarımızı açtık. Sayın Abdurrahman Yörük ve Rıza Yarımbatman’a teşekkür ediyoruz” dediler.

 


        İftar programına katılan Gazetemiz Sahibi Cafer Karakoç ise, uzun yıllardır tanıdığı İşadamları Abdurrahman Yörük ve Rıza Yarımbatman'ın Van için büyük değer olduğunu söyleyerek, kendilerine her konuda destek çıkılması gerektiğini hatırlattı.
İftar programı, teravih öncesi sona erdi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER