Yenitürk: Yolumuza devam ediyoruz!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Tur kura çekimi 23 Kasım Cuma günü çekilecek. B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Kupada rakibimiz kim olursa olsun, biz sahaya kazanmak için çıkacağız” dedi.

Yenitürk: Yolumuza devam ediyoruz!

   Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Tur kura çekimi 23 Kasım Cuma günü TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

   Kulüp temsilcileri ile TFF yetkililerinin katılacağı kura çekim saat 14.30'da başlayacak.

   Çift maç eliminasyon sistemine göre oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'na, 4. Turda galip gelen 28 takım ile birlikte Galatasaray, Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ve Akhisarspor takımları da katılacak.

   32 Takımın mücadele edeceği Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Tur ilk maçları 4, 5 ve 6 Aralık tarihlerinde, rövanş maçları ise 18, 19 ve 20 Aralık 2018 tarihlerinde oynanacak.

    Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında deplasmanda Bandırmaspor’u yenerek 5. Tura kalan B.Vanspor’da heyecanla 5. Tur kura çekimini bekliyor.

    Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, “Kuralar Cuma günü çekilecek. Bizler de heyecanla rakibimizin belli olmasını bekliyoruz. Bizim ligde hedefimiz Şampiyonluk kupada ise gidebildiğimiz yere kadar gitmektir” dedi.

    Yenitürk, sözlerine devamla “Kupada 5. Tura kalmak ve bu güzel heyecanı Van halkına yaşatmak gerçekten güzel oldu. Şimdi 5. turda da hangi takım çıkarsa çıksın biz sahaya kazanmak için çıkacağız. Bu kentin futbolda başarılara ihtiyacı var. Kentimiz her şeyin en güzeline layıktır. İnşallah 5. Turu da geçer ilimize yeni bir heyecan daha yaşatırız. Ligde de hedefimize doğru yürüyoruz. Tabii bu yolda desteğe ihtiyacımız var. Önümüzde Adıyamanspor maçı var. Bu maçı kazandığımızda çok daha iyi bir konuma geliriz. İnşallah Van halkının desteğiyle hem ligde hem de kupada yolumuza en güzel şekilde devam ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2018, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER