Yenitürk, yeni sezon için iddialı konuştu

B.Vanspor taraftar grubu kara kobralarla iftar yemeğinde buluşan B.B.Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, bu sezon tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Yenitürk, yeni sezon için iddialı konuştu

     B.Vanspor taraftar grubu olan grup kara kobralar ve Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk Öz Şark Sofrasında verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.

 


     Çok sayıda taraftarın katıldığı İftar yemeğinde, kulüp Başkanı Servet Yenitürk, tezahüratlarla karşılandı.
Grup kara kobralar Başkanı Ercan Dülger, Kulüp Başkanı Servet Yenitürk’le bir arada olmanın kendilerini memnun ettiğini söyledi.
Dülger, "Bizler de kendisine teşekkür ediyoruz. Biz Başkanımızı seviyoruz ve sonuna kadar yanındayız. İnşallah bu sezon Vanspor’umuz onunla hedefine ulaşacaktır" dedi.

 


     Taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaşan B.Vanspor kulüp Başkanı Servet Yenitürk yaptığı açıklamada, "Geçmişten bu güne kadar taraftarlar olarak hiçbir zaman Vanspor’u yalnız bırakmadınız. Her zaman her koşulda takımın yanında yer aldınız, bu konuda sizlere minnettarız. Bu taraftar her şeye layıktır. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Bizlerde bu gülü soldurmamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız"" şeklinde konuştu.

 


     "ŞANSIZLIKLAR PEŞİMİZİ BIRAKMADI"
Geçen sezon takımın başına geç geldiklerini anlatan Yenitürk, "Bu yüzden istediğimiz transferleri yapamadık. Bunun yanında şanssızlıklarda peşimizi hiç bırakmadı. Bizler Van’ımızı seviyoruz. Van’ımızın tek takımı olan Vanspor’uda inşallah bu sezon hedefine ulaştıracağız. Bunun için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu sezon şampiyonluğa bir ekip kurmak için çok titiz hareket ediyoruz. 3 hocamızı sürekli maç izlemeye futbolcu beğenmeye gönderdik. Bizde Teknik direktörümüz Feyyaz Uçar’la birlikte çok sayıda maç izledik. En son Play Off maçlarını izledik. Alacağımız 13-14 futbolcuyu belirlemiş durumdayız. İnşallah bir aksilik olmasa, Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu’yla görüştükten sonra önümüzdeki günlerde bunu Van kamuoyuna açıklayacağız. Belirlemiş olduğumuz futbolcularla bire bir olarak şahsen görüştüm. Talipleri olmasına rağmen, hepsi de Van’a gelmeyi çok istiyor. Takımda gönderdiğimiz ve kalmasını istediğimiz futbolcuları belirledik. Van’lı 2 futbolcumuz Maksut Taşkıran ve Medeni Bingöl’üde kadromuza dahil etmek için girişimlerde bulunduk. Bu sezon güçlü bir kadroyla taraftarlarımızın karşısına çıkmayı ve Play Offa kalan takım değil Şampiyon bir takım olmayı hedefliyoruz. Biz takımın başına geldiğimizde gerçekten takımın bu kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olduğunu bilmiyorduk. İnşallah bu sene artık yeter diyoruz. İnşallah bu sene şampiyon olacağız. Bu sezon bahane yok.

 

       Hedefe ulaşacağız. Bu kadar büyük bir taraftar kitlesine sahip olan takımımızın 3. Ligde olması üzücüdür. İnanıyorum ki biz   hedefimize doğru ilerledikçe bu taraftar sayısı da kat kat artacaktır. Bu arada mevcut stat da var olan sorunların giderilmesi içinde çalışmalar yapacağız. Yeni bir stat yapılsa bile bir iki sezona yetişmez. O açıdan kapalı tribünler mutlaka taraftarlara açık hale getirilmesi için gerekeni yapacağız. Biz Vanlıyız, Van’ı seviyoruz. Bu takım da Van’ın vazgeçilmezidir. Göreve geldiğimizde herkesime gideceğiz destek isteyeceğiz. Görev almak isteyen kim olursa olsun yeter ki samimi olsun kapımız sonuna kadar açık olacaktır. Yeter ki el birliğiyle takımımızı layık olduğu konuma getirelim. Bugün yarın Sayın Valimiz Murat Zorluoğlu’yla bir araya geleceğiz. Sayın Valimiz kesinlikle takımın bir üst lige çıkmasını istiyor. Bizde Sayın Valimizin bu isteğini yerine getirmek ve ilimizi bir üst ligle tanıştırmak için var gücümüzle çalışacağız bundan kimsenin kuşkusu olmasın diyen Yenitürk söyle devam etti, ‘ Bugün taraftarlarımızla bir araya gelmek güzeldi. Grup kara kobralar başkanı Ercan Dülger ve sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah yeni sezona mükemmel bir açılışla başlayıp, hedefimize doğru adım adım ilerleyeceğiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 18:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER