VAYAB ve Halk Kütüphanesi'nden ortak şiir etkinliği…

Kurulduğu günden beri yaptığı etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren Van Şair ve Yazarlar Birliği (VAYAB) Halk Kütüphanesi ile ortak bir şiir dinletisi düzenledi. Kitapların hediye edildiği şiir dinletisi renkli geçti.

VAYAB ve Halk Kütüphanesi'nden ortak şiir etkinliği…

                     VAYAB üyeleri ve Van İl Halk Kütüphanesi ortak bir kültür-sanat etkinliğine imza attı.  Yerel Şair ve Yazarların katıldığı etkinlikte kütüphaneye kitaplar hediye edildi. Ümit Kayaçelebi, Yaşar Adıyaman, Ercan Ulutaş, Mustafa Işık, Erdal Şahin ve Adnan Özkan okuyucular ile bir araya gelerek şiirlerini seslendirdi. Van Şair ve Yazarlar Birliği Başkanı Yaşar Adıyaman yaptığı açıklamada, Bizler VAYAB üyeleri olarak Van' a kültür, sanat ve edebiyat alanında düzenli çalışmalar yapmaktayız. Bu noktada ilmizin halk kütüphanesi ile de bir şiir dinletisi yaparak hem keyifli bir sohbet ortamı oluşturalım dedik hem de kütaphanemize belli bir sayıda kitap desteğinde bulunmak istedik. İyi de yaptık programımıza katılan tüm okuyuculara teşekkür ederim" diyerek sözlerini noktaladı.

 


        Van il Halk Kütüphanesi Müdürü Faysal İnan ise, "Biz her zaman sanatçılarımızın yanında olduk. Bugün de Şair ve Yazarlarımız ile kütüphane müdavimlerine farklı bir ortam sunmak istedik. Van Şair ve Yazarlar Birliği aynı zamanda kütüphanemize sağolsunlar kitap desteğinde bulundular. Duyarlılıkları için VAYAB Başkanı Yaşar Adıyaman ve tüm şairlerimize sonsuz teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Program katılımcıların birlikte çektikleri hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2018, 17:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER