VASKİ çalışanları tedbirli çalışıyor

Van Su ve Kanalizasyon İdaresi(VASKİ) saha çalışmalarında tam koruma sağlayarak çalışanları için üst düzeyde tedbirler alıyor.

VASKİ çalışanları tedbirli çalışıyor

    VASKİ'nin aldığı önlemler büyük takdir topladı. Ekipler tek kullanımlık tulum ve maske kullanıyor. Hem kendilerinin hem de vatandaşın sağlığını koruma amaçlı yapılan uygulama tüm ilçelerde de uygulanıyor.

   Dünya'da gittikçe yaygınlaşan Koronavirüs salgını dolayısıyla alınan tedbirler  sıklaştırılıyor. VASKİ'de sahada tam mesai yapan ekiplerin sağlığını korumak için sürdürdüğü çalışmaları en üst düzeye çıkardı.

   VASKİ ana bina başta olmak üzere makine ikmal garajı ve diğer tüm birimlerde Koronavirüs ile ilgili alınacak tedbirleri sıkı sıkıya takip ediyor.

   Bilhassa sahada görev yapan Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı personellerinin sağlığı için gereken çalışmaları başlatan VASKİ, çalışanlarına tek kullanımlık koruyucu tulum ve maske dağıttı. Bu tulum ve maskelerle çalışmalarını yürüten ekiplerin rahat ve güvenli bir şekilde görevlerini yerine getirmeleri sağlanıyor.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, 13:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER