Vanspor'un kongresi haftaya ertelendi

Vanspor'un bugün yapılması planlanan olağan kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için 15 Ağustos Cumartesi gününe ertelendi. Kulüp Başkanı Servet Yenitürk ise yaptığı açıklamada yaklaşık 350 delegenin büyük çoğunluğunun kongreye katılamadığını, o yüzden kongrenin haftaya yapılacağını duyurdu.

Vanspor'un kongresi haftaya ertelendi

 

    TFF 2. Futbol Ligi takımı olan Vanspor’un Van Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki olağan kongresi, çoğunluk sağlanamadığı için haftaya ertelendi. Söz konusu kongre için çok sayıda taraftar ve Vanspor sevdalısı salonu doldurdu.

   Kongre öncesi delegelerden beklenen katılım sağlanamadığı için, kongre önümüzdeki haftaya ertelendi.

 

    YENİTÜRK: DELEGELERE İKİŞER KEZ MESAJLAR ATTIK”

    Kongrenin ertelenmesiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Servet Yenitürk, “Bugün kongremizin yapılmasını gerçekten çok istiyorduk. Fakat bizim 346 delegemiz mevcuttur. Özellikle misafir arkadaşlarımıza İstanbul’dan, Ankara’dan, İzmir’den, Antalya’dan gelen arkadaşlarımıza, kıymetli arkadaşlarımıza, delegelerimize, cefakâr taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün saf çoğunluk olmak zorundaydı. 174 saf çoğunluğumuzun olması gerekiyordu. 60 civarında delegemiz imza atmış. Pandemiden dolayı veya ulaşamadığımızdan dolayı katılmamışlar. Bütün delegelere 2 kez mesaj attık. Aday arkadaşımıza delege numaraları verdik. Onlarda aradılar ve mesaj gönderdiler. Göründüğü üzere saf çoğunluk sağlanmadığından dolayı kongremiz bir hafta sonraya ertelenmiştir. 15 Ağustos Cumartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın kongremizi gerçekleştireceğiz. İnşallah Van’a, Vanspor’a hayırlı olur diyoruz. Aday arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Ben tekrar açıklıyorum; aday değilim. Aday olan arkadaşımızı canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2020, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER