Vanlı Oktay Belli'nin takımı namağlup…

Vanlı teknik direktör Oktay Belli, Patnos 1968spor'la 4 maçta 4 galibiyet alarak, namağlup yoluna devam ediyor.

Vanlı Oktay Belli'nin takımı namağlup…

           Van Fenerbahçe Futbol Oklu teknik sorumlusu olan Oktay Belli, teknik direktörlük görevini yürüttüğü Patnos 1968spor'da da başarılı bir grafik çiziyor.

 

    
             Son olarak Ağrı Vefaspor'u 2-0 mağlup eden Patnos 1978 spor, 4 maçta aldığı 4 galibiyetle, namağlup yoluna devam ediyor.

 


       Daha önce de Bölgesel Amatör Lig takımlarından Başkalespor ve Van 1. Amatör kümede yer alan Edremitspor'uda çalıştıran Oktay Belli, bu 2 takımda da başarılı olmuş, ayrıca Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nu da Bölgede Şampiyon etme başarısını göstermişti.

 


          Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Oktay Belli, "Van'da Van Fenerbahçe Futbol Okulunda eğitimlerimiz son hızıyla devam ediyor. Çocuklarımız ve gençlerimize futbol eğitimi vermek ve onları geleceğe hazırlamak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Patnos 1978 spor kulübü de sezon başı bizimle görüşerek çalışmak istediklerini dile getirdiler. Bende seve seve kabul ettim. Patnos 1978 büyük bir camiadır. Hedefimiz bu takımı tabi ki Şampiyon etmektir. İyi bir Yönetimimiz ve iyi bir takım kadromuz var. Bizde Patnos'lu futbol sevenlere layık olmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. İnşallah sezon sonu Şampiyon taraf olacağız. Tüm çalışmalarımızı bunun üzerine yaptık. Buradan Kulüp Başkanıma yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Her konuda bizlere yardımcı oluyorlar" şeklinde konuştu.

 

 
Belli, Patnos'da yeni sloganın 'O sene Bu sene' olduğunu da sözlerine ekleyerek, "İnşallah futbolcu arkadaşlarımızla o seneyi bu sene yapacağız" dedi.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2018, 16:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER