B.Vanspor, üç zorlu maça hazırlanıyor

B.Vanspor, iki lig ve bir kupa maçı olmak üzere üst üste üç önemli maça çıkacak. Pazar günü deplasmanda Pazarspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, Çarşamba günü Bandırmaspor ve Pazar günü ise Bergama Belediyespor maçlarına çıkacak.

B.Vanspor, üç zorlu maça hazırlanıyor

             TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden B.Vanspor bir hafta da iki lig, bir de kupa maçı olmak üzere toplam üç önemli maça çıkacak.

 


         27 Ekim Pazar Günü deplasman da Pazarspor'a konuk olacak olan kırmızı siyahlı ekip, 31 Ekim Çarşamba günü ise Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçı için Bandırmaspor deplasmanına gidecek.
B.Vanspor, 4 Kasım'da ise lig maçında sahasında Bergama Belediyespor'u konuk edecek. 16 Puanla 4. Sırada yer alan B.Vanspor bu çerçevede hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

 


          Liderle arasında 2 puan bulunan kırmızı siyahlı ekip, zirveden kopmamak için bu maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor.
B.Vanspor ,Pazar günü oynayacağı Pazarspor maçını sentetik suni çim sahada oynayacağı için, Van'daki çalışmalarını suni çim sahalarda sürdürmeye başladı.

 


      Ligin 6. Haftasında deplasmandaki Altındağ Belediyespor maçını da suni çim sahada oynayan kırmızı siyahlılar karşılaşmayı 3-0 kazanmıştı.
Pazar günü Pazarspor maçı ardından Bandırmaya hareket edecek olan B.Vanspor, kupada da yoluna devam etmek için bu maçı kazanmanın hesaplarını yapıyor.

 


          TFF 2. Lig takımlarından olan Bandırmaspor B.Vanspor karşılaşması 31 Ekim'de saat 14.00'da oynanacak. Bu maçın ardından Van'a dönecek olan kırmızı siyahlılar Bergama Belediyespor maçı hazırlıklarına başlayacak. Geniş bir kadroya sahip olan kırmızı siyahlı ekipte, sakatlıkları devam eden, Bilal Özhan ve Soner Birinci'nin bu maçlara yetişeceği tahmin ediliyor.
 Şu ana kadar 9 lig, 2 de kupa maçına çıkan B.Vanspor, 11 maçta, 6 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 4 beraberlik almış durumda. Sahasında 7 puan toplayan kırmızı siyahlı ekip, deplasman da ise 9 puan topladı.

 


        TFF 3.lig 2. Grupta ilk devrenin bitimine 8 haftalık bir maraton kaldı. Geride bırakılan 9 haftalık maç maratonuna bakıldığında, Zirvede, Play Off ve küme düşme potasında her hangi bir kopmanın olmadığı açıkça görülüyor. Kalan son 8 haftalık maç maratonunda grupta mücadele eden 18 takımda ligin ilk devresini iyi bir yerde bitirmenin hesaplarını yapıyor.
Zirve mücadelesi veren, B.Vanspor, Kırşehirspor, Kızılcabölük ve Yeni Orduspor, şu ana kadar istedikleri çıkışı yakalayamadı.
Kalan 8 haftalık maratonda özellikle bu 4 takım, oynayacakları her maçı kazanmak ve ilk devreyi lider kapatmak istiyor.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER