Van'da TÜMKİAD'ın şubesi açılıyor

Tüm Kalkınma İş Adamları Derneği(TÜMKİAD) Van Şubesi'nin birkaç gün sonra güçlü bir isimle faaliyetlerine başlayacağı açıklandı.

Van'da TÜMKİAD'ın şubesi açılıyor

        2017 yılında kurulan Tüm İş Adamları Derneği  TÜMKİAD   kısa zamanda çok başarılı işlere imza atarak adından söz ettirmişti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize'de yapmış olduğu konuşmasında tüm iş adamlarına seslenerek, "Ülkemize katkı sunacak, faaliyetlerde bulunacak, yeni Türkiye'mize destek olabilecek tüm iş adamlarımızı bir hizmet çatısı altında toplanmasını istiyorum" çağrısına kulak veren Nihat Tanrıkulu TÜMKİAD Derneğini kurdu. Türkiye'de binlerce iş adamlarını desteğini alan Tanrıkulu Derneğin Genel Başkanı seçilerek hızlı bir şekilde faaliyetlerine başladı.

 


         3 Milyon Dolar Bozdurarak Tarih Yazdı
ABD'nin Ülke ekonomisine karşı başlatmış olduğu savaşı bertaraf etmek için  ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduklarını belli etmek  adına TÜMKİAD'a bağlı 300 iş adamlarıyla beraber 3 Milyon Dolar bozduran Genel Başkan Nihat Tanrıkulu bir ilke imza atarak tarih yazdı.

 


        Kısa bir süre sonra  güçlü ve etkili bir isimle,  bilindik STK  anlayışını değiştiren  son yıllarda yaptığı başarılı işlerle adında sıkça söz ettiren Vanlı bir iş adamıyla  faaliyetlerine başlayacak. TÜMKİAD Derneği çok başarılı projelere imza atacağı gelen duyumlar arasında.

Güncelleme Tarihi: 04 Eylül 2018, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER