Van'da lunapark keyfi…

Van'da hava sıcaklıklarının artması sonucu evde bunalan vatandaşlar gündüz sahillere, akşam saatlerinden sonra ise lunaparka akın ediyor. Edremit'te Kocaeli Parkı'nın karşısında bulunan Doğu Lunapark, özellikle akşam saatlerinden gece geç saatlere kadar büyük ilgi görüyor.

Van'da lunapark keyfi…

        Van'da sıcaklıklardan dolayı evlerde bunalar vatandaşlar sahillere akın ediyor. Akşam saatlerinde ise eğlenmek isteyenlerin adresi lunaparklar oluyor.

 


        Edremit İlçesine giden vatandaşlar sahilde piknik yaptıktan sonra özellikle akşam saatlerinde lunaparklara giderek gönüllerince eğleniyor.

 


               Kocaeli Parkı'nın karşısında bulunan Doğu Lunapark son zamanlarda vatandaşların yoğun ilgisini çekiyor.
Lunapark sahibi Mehmet Yılmaz, tesislerinin açılmasında izin konusunda kendilerine destek sunan Vali Murat Zorluoğlu ile Edremit Kaymakamı Atıf Çiçekli'ye teşekkür ederek, lunaparka ailelerin büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

 


             Anne ve babaların çay bahçelerinde çaylarını yudumlarken, çocukların ise eğlendiğini söyleyen Mehmet Yılmaz, "Lunaparkımızı genelde aileler tercih ediyor. Gençler adrenalini yüksek ranger, balerin,  oyun makinalarına binerken, çocuklar ise çarpışan araba, uçan sandalye gibi makinaları tercih ediyor. Lunaparkımızda küçük ve büyük her kesimin eğlenebileceği aletler mevcut. Buraya çocuğunu eğlendirmeye gelenlerin çoğu, onlarla birlikte eğlenebiliyor. Bu da lunaparkımızın her çeşit makinayı bünyesinde barındırdığını ortaya koyuyor" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Temmuz 2018, 08:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER