Van' da açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi

“Hafta sonu Beşyol mevkisinde açılan Uğurlu Eczanesi sağlık dağıtmaya kararlı.

Van' da açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi

      Eczanenin açılışını Eczaneler Odası ikinci başkanı Fikret Baransel ve Van TSO Başkanı Necdet Takva birlikte yaptı.
Uğurlu Eczanesi' nin sağlık sektörüne katılması ile ilgili açıklama yapan Eczacılar Odası ikinci başkanı Fikret Baransel; bugün genç bir kardeşimiz ve meslektaşımız Emrah Uğurlu' nun Eczanesinin açılışı için buradayız. Sağlık dünyasında olmazsa olmaz olan eczanelerin sayısının her geçen gün artması halkımızın yararına olduğu bir gerçektir.

 


      Yıllarca eczacılık fakültesinde okuyup başarılı olan Emrah Uğurlu'nun bu noktada halkımıza en güzel hizmeti vereceğinden şüphem yok. Kendisine şimdiden Eczacılık ailemize hoş geldin diyor ve eczanenin ona ve Van' a hayırlı olmasını temenni ederim, diyerek sözlerini tamamladı.”

 


      Uğurlu Eczanesi işletmecisi Eczacı Emrah Uğurlu ise yaptığı konuşmada, bu çok gururlu ve mutluyum. Bugüne gelmemde desteklerini hiç bir zaman eksik etmeyen babam Sabahattin Uğurlu başta olmak üzere tüm aileme teşekkür ederim, bu mutlu günde açılış programında bizi yalnız bırakmayan başkanımız Fikret Baransel, Necdet Takva ve tüm dostlarımıza şükranlarımı sunarım, diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2018, 11:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER