Turizm Fuarı bugün saat 14'te açılıyor

Van Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı, Organize Sanayi Bölgesi girişinde bulunan Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde saat 14.00'te kapılarını ziyaretçilere açıyor. Dört gün sürecek olan fuara yerli ve yabancı çok sayıda firma ve binlerce ziyaretçinin katılması bekleniyor.

Turizm Fuarı bugün saat 14'te açılıyor

    Son yıllarda fuarlar açısından iyi bir ivme kazanan Van'da bugün önemli bir fuarın açılışı var.
Van Doğu Anadolu Turizm ve Seyahat Fuarı, bugün saat 14'te Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde hizmete açılıyor.
Fuarın yanı sıra bir de Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi yapılacak.

    GEÇEN YIL 42 BİN ZİYARETÇİ…
   Geçtiğimiz yıl yurt içi ve yurt dışından 102 katılımcının yer aldığı fuarda, 4 bin 500'ü yabacı olmak üzere, yaklaşık 42 bin kişi fuarı ziyaret etmişti.
   Bu yıl ise 6 ülke ile ülke genelinde 200 katılımcı ve 50 bin ziyaretçi hedefleniyor.
   KOSGEB tarafından desteklenen fuarda renkli görüntülerin olacağı ifade ediliyor.
    Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen Van Turizm Fuarı, Bölge'nin en büyük turizm fuarı olarak niteleniyor. Söz konusu fuarcılık şirketi sahibi Süleyman Güler, herkesi fuara davet ederek, "2017 yılında yapılan Van Turizm ve Seyahat Fuarı'nı ; tur operatörleri, seyahat acenteleri, otellerin yanı sıra havayolları, konaklama tesisleri, ulaşım firmaları ve bilişim teknolojileri firmaları ve nihai turist  gibi turizm sektöründe yer alan 41 bin 380 kişi  ziyaret etti. Son dönemlerde ülkemiz turizmi için son derece önem arz eden İran ve Ortadoğu pazarlarına girmek için en iyi fuar olması. Yeni ve gelecek vaat eden iş birliği anlaşmalarına zemin hazırlamak. Yeni ürün ve hizmetlerin lansmanını yapmak. Yeni iş ortakları ve bayiiler kazanmak. Gerek yurtiçi ve gerekse yurt dışından gelecek olan satın almacılarla doğrudan görüşme yapabilmek. Yeni seyahat ve tatil destinasyonlarını tanıtmak. Marka bilinirliğini yapmak ve güçlendirmek. Doğu'nun tek turizm fuarında yer almak. Bölgenizin ve ilinizin sahip olduğu tarihi, turistik ve kültürel değerlerini etkili ve geniş bir şekilde tanıtmak. Gerek Doğu Anadolu ve gerekse komşu ülkelerde ki turizm pazarında ki payımızı arttırmak. Kış Turizmi, Sağlık Turizmi vs. tüm turizm etkinliklerinizi tanıtmak. Fuarımızın renkli geçeceğini umuyoruz" dedi.
Söz konusu fuar kapsamında ayrıca bir de kongre yapılacak. II. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi Van YYÜ ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2018, 10:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER