TÜGVA'dan milletvekilleri onuruna kahvaltı

Türkiye Gençlik Vakfı Van Şubesi tarafından AK Parti Van Milletvekilleri onuruna bir kahvaltı programı düzenlendi. Bak Hele Bak Kahvaltı Sarayı'ndaki programa; Ak Parti Milletvekili İrfan Kartal, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe, milletvekili adayları Ebubekir Kaçmaz, Malik Özbey ve TÜGVA yönetimi ile basın mensupları katıldı.

TÜGVA'dan milletvekilleri onuruna kahvaltı

          Türkiye Gençlik Vakfı Van Şubesi tarafından 24 Haziran seçimlerinin ardından AK Parti Van Milletvekilleri onuruna bir kahvaltı programı düzenlendi.
Söz konusu programda ilk olarak söz alan Ak Parti Van Milletvekili Adayı Ebubekir Kaçmaz, seçim sonrası performansların ve çalışmaların masaya yatırılacağını söyledi.

 


           Kaçmaz, "24 Haziran seçimlerindeki performans ve çalışmaları masaya yatıracağız. Nerede eksiklik var, nerede yapılmayan bir çalışma var, bunları konuşacağız. Özellikle genç kardeşlerimizin fikirlerini öğrenmek ve dinlemek istiyoruz. Ben kendimizi bu seçimde başarılı göremiyorum. Bu sonucu Cumhurbaşkanımız da AK Partili adaylar olarak da bizlerin hak etmediği kanaatindeyim. Hep dokunmaktan bahsediyoruz, mesele dokunmaksa biz bu seçimde çok insanımıza dokunduk. Şimdiye kadar AK Partinin girmiş olduğu seçim süreçlerinde en fazla insana ulaştık en gidilmeyen yerlere gittik. Ben gece gündüz çalıştım ve çok yoruldum. Diğer aday arkadaşlarımındı aynı durumda olduğunun biliyorum. Süreç kısaydı, bundan fazlası yapılamazdı. İnsanlarımız siyaha siyah diyorsa, onu beyaz olduğuna ikna edemedik. Yapılan hizmetleri görmezden geliyorlar. Kayyumların yaptığı hizmetler görmezden geliniyor, hatta ne yapmışlar diye inkâr ediliyor. Ben her şeye rağmen bu seçimin hayırlı olmasının diliyorum" şeklinde konuştu.

 


           Van Milletvekili İrfan kartal ise, söz konusu seçimlerle birlikte siyasete atıldıklarını söyleyerek, "Bugün aldığımız sonuç bizleri yeteri kadar sevindirmedi. Yemin töreninden sonra bu durumu değerlendirmemiz lazım. Sayın Cumhurbaşkanımızın başarısı Dünyada takdir edilecek bir başarıdır. Yeteri kadar görev yapamadık. Biz iktidar olduğumuz halde sıkıntılı bazı idareciler bizi yönetti, bunların hesabı sorulmalıdır. Bölgemizin özel sorunları ülkemizin genel sorunları birleştiği zaman bizim eksikliğimiz nedir? Önümüzde bir yerel seçim var. Bu ortamda ve bu şartlarda bazı ilçelerde kazanmamız çok zor görünüyor, ama moralimiz bozulmasın. Gücümüz var. Bize Ankara'dan ne düşüyorsa sizin desteğinizle üzerimize düşeni yapacağız" dedi. 24 Haziran seçimlerinin geride kaldığını, artık yeni hedeflere bakılması gerektiğini belirten Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Van il Başkanı Tamer Özsoy "Bir seçim sürecini geride bıraktık. İnşallah önümüzdeki süreçte de 2023 hedeflerine sayın cumhurbaşkanımızın önderliğinde daha sağlam daha emin adımlarla ilerleyeceğiz bu konuda ve siyasi konular dışında da sivil toplumlara da büyük iş düşüyor. Bunların başında her girdiğimiz ortamda TÜGVA olarak bize büyük yük düşüyor. Biz de bu yükün farkındayız. Bu yükün altından layıkıyla kalkacağımıza inanıyoruz. Bundan sonra belediye seçimlerine odaklanacağız. Milletvekillerimize girdikleri bu yolda başarılar diliyoruz. Gönderdiğimiz üç vekilimizden yana içimiz rahat özellikle biz gençlere kapılarının her zaman açık olacağını biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2018, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER