Terzioğlu: Seçim sonuçlarına saygı duyuyorum

CHP 27’nci Dönem Van Milletvekili Adayı Haluk Terzioğlu, secim sonrası değerlendirmelerde bulundu. Terzioğlu, seçim sonuçlarına saygı duyduğunu ifade etti.

Terzioğlu: Seçim sonuçlarına saygı duyuyorum

    CHP Milletvekili Adayı Terzioğlu 24 Haziran Pazar günü yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili secim sonuçlarına dair değerlendirmelerde bulundu.

   Terzioğlu milletvekili adaylığı süresi içerisinde hep demokrasiden yana ve örnek siyaset içerisinde tüm siyasi partileri ziyaret ederek birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir secim geçmesi için dilek ve temennilerde bulunduğunu ve tüm görüşlere hassasiyetle saygı çerçevesinde bir çalışma yaptığını söyledi.

   Terzioğlu, sözlerine devamla; “Demokrasiye inanan biri olarak tabii ki de sandıklardan çıkan sonuçlara hassasiyetle saygı göstermemiz gerekiyor ve bu süreçten sonra tüm siyasi partilerin ve liderlerin kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı siyasetten uzak durarak ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde bir dönem geçirmesi için çok dikkatli olmalıyız. Girdiğimiz bu 50 günlük seçim kampanyası sürecinde kapı kapı gezerek seçmenlerin derdine ortak olup sorunlarını dinledik ve elimizdeki tüm imkânları kullanarak seçim çalışmasını yürüttük” dedi.

   Genç siyasetçilerin daha fazla olmasını istediklerini söyleyen Terzioğlu, “Cumhurbaşkanı adayımız olan Muharrem İnce ile aynı yolda yürümeye devam edeceğim. Ülke geneli 15 milyona yakın oy aldık. İleriki dönemde ikiye katlamaya gücümüzün de irademizin de olduğuna inanıyorum. Bölgenin sorunlarıyla ilgili mücadelemiz de devam edecek. Milletvekili seçilen tüm vekillerimize başarılar dileyerek tüm Van halkına CHP Van il yönetimine ilçe örgütlerine kadın ve gençlik kollarımıza teşekkür eder, sonuna kadar hak, hukuk, adalet ve demokrasi içerisinde mücadele edeceğimi belirtmek isterim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2018, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER