Sılanaz, Van'da klip çekecek

B.Vanspor'un sezon açılışında sahne alan Vanlı Halk Müziği Sanatçısı Sılanaz, yeni eserinin klibini Van'da çekecek. söz konusu klip aracılığıyla, kentin güzelliklerinin yansıtılacağını belirtti.

Sılanaz, Van'da klip çekecek

           TFF 3. Futbol Ligi 2. Grup'ta mücadele eden B.Vanspor'un sezon açılışında sahne alan ve mükemmel sahne performansıyla taraftarları coşturan Sanatçı Sılanaz, yeni eserinin klibini Van'da çekecek.

 


           B.Vanspor'un sezon açılışında söylediği türkülerle taraftarların sevgisini kazanan Sılanaz, "Ben Van'ı gerçekten çok seviyorum. Zaten Van kökenliyim. Burada gördüğüm ilgi ve alakan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde yeni parçamın klibini Van'da çekmek için hazırlıklarımızı yapıyoruz. İnşallah bu klip sayesinde Van'ın güzelliklerini bizde her yere yansıtacağız. Van gerçekten mükemmel bir yer. Herkesin gelip Van'ı görmesini ve bu güzel havayı teneffüs etmesini isterim diyen Sılanaz, şimdiden heyecanlıyım. Çünkü çok güzel bir klip olacak. Tekrar herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

 

         
        Van kökenli olup İzmit'te dünyaya gelen Sılanaz, 14 Yaşında müzik hayatına adım attı. Müzik eğitimini Almanya'da Senfoni müzik bağlama kursunda eğitimini tamamladıktan sonra, ilk albümünü 2001 yılında çıkarttı.

 


           2. Solo albümünü 6 yıl süren titiz bir çalışmayla 2007 yılında Deli Kız adıyla çıkaran Sılanaz, o yıl büyük bir beğeni topladı. 2017 Yılında Var mısın eseriyle gündeme oturan Sılanaz, Varmısın parçasına çektiği klip büyük beğeni aldı.
Şuanda müzik çalışmalarını aralıksız sürdüren Sılanaz, bir yandan sahne çalışmalarını yürütüyor, bir yandan da konserlerle sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2018, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER