Sanatçı Hüsamettin Ergül'e Geçmiş olsun ziyareti...

Van da uzun yıllardır halk müziği ile ilgilenen Sanatçı Hüsamettin Ergül, geçirdiği hastalık sonrası ayağını kırdı. Sevenleri ve yakınları ise Sanatçı Ergül'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Sanatçı Hüsamettin Ergül'e Geçmiş olsun ziyareti...

           Daha önce Van Sanatçılar Derneği Başkanlığı da yapan,  şu an ise Van Oturma Geceleri Folklor Derneği başkanlığını yürüten Hüsamettin Ergül, ayağının kırılması ile kısa süreli de olda eve kapanmak zorunda kaldı.
Çocukluğundan beri sanatla ilgilenen ve Van'da uzun yıllardır halk müziği sanatçısı olan Hüsamettin Ergül, geçirdiği hastalık sonrası evinde düşüp ayağını kırınca hastaneye kaldırıldı ve ayağı alçıya alındı.  

 


         Şimdi evde dinlendiğini söyleyen Hüsamettin Ergül, kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunmak için evine gelenlere de teşekkür ediyor.

 


         Ergül, "Daha önce başımda bir tümor vardı. O tümor alındı, ama zaman zaman yürümede sıkıntı oluyordu. Evde birkaç kez küçük çaplı düşmeler yaşadım. Ama geçen hafta kötü bir şekilde düştüm ve ayağım vücudumun altında kalınca sabaha kadar uyuyamadım. Daha sonra hastaneye götürüldüm ve filmler çekildi. Ayağımın üç noktasında kırıklar olduğu ortaya çıkınca alçıya alındı. Bugünlerde yeniden kontrollere gideceğim. Rabbim kimseye bu tür hastalıklar vermesin. Ama hasta olunca da şikayet etmemek lazım. Evde zaman zaman kendi kendimle muhasebe yapıyorum. Dinleniyorum. Gidip gelenler var, onlara da teşekkür ediyorum. Bugün de beni Sanatçı arkadaşımız Menderes Balkaya ve Gazeteci dostlarımız Cafer Karakoç ile Bişar Ulutaş ziyaret etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yine arayıp-soranlara, sosyal medyada geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara da şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2018, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER