Şaban Kahraman'ın ziyaretleri sürüyor

Ak Parti'den Milletvekili Aday Adayı olan İşadamı Şaban Kahraman, adaylık başvurusunun ardından ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bahçesaray ve Başkale ilçesine giderek ilçe başkanlıkları ve vatandaşlarla bir araya gelen Kahraman, seçimlerin huşu içinde geçmesini diledi.

Şaban Kahraman'ın ziyaretleri sürüyor

      24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerine kısa bir süre kala Van'da aday adaylarının çalışmaları da sürüyor.

 


      İlk sekiz aday arasına girmek için ziyaretlerini sürdüren ve vatandaşlarla temas halinde olan aday adayları, gittikleri yerlerde hem Ak Parti'nin çalışmalarını, hem de kendilerine görev verilmesi halinde yapacakları hizmetleri dile getiriyorlar.
İş adamı  Şaban Kahraman da adaylık başvurusunun ardından Van'ın iki uzak ilçesine gitti.

 


      Başkale ve Bahçesaray'a giderek burada ilçe başkanlıkları ve halkla bir araya gelen Kahraman, "Çıktığımız bu kutlu yolda davamız için ülkemiz için ilimiz için aday adayı olan tüm Ak Parti Van milletvekili arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Rabbim hepsinin yolunu daima açık etsin. Ülkemiz için milletimiz için Van ilimiz için hangisi iyiyse, hangisi daha iyi hizmet yapacaksa onun görev almasını diliyoruz. Halkı ve ilini unutmayan isimlere bu görevler verilmelidir. Her şey Van için, her şey ülkemiz için. Bizlere görev verilsin, verilmesin biz Allah'ın izniyle Ak Parti'ye olan desteğimizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER