Olgun Ailesi taziyeleri kabul etti

Van'da günlük yayınlanan Yeni Doğu Gazetesi ve aylık yayınlanan Van Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun'un babası Tahir Olgun önceki gün vefat etti. Olgun Ailesi Selimbey Mahallesi'nde taziyeleri kabul ediyor.

Olgun Ailesi taziyeleri kabul etti

         Van'ın eşraflarından Tahir Olgun (65) geçtiğimiz gün hayata gözlerini yumdu.
Yeni Doğu Gazetesi ve Van Ekonomist Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Orhan Olgun'un babası 14 Ağustos tarihinde geçirdiği beyin kanaması sonucunda SBÜ Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış, ancak tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirmişti.

 


        Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Özel Lokman Hekim Hastanesi'nde tedavisi devam eden Tahir Olgun, 17 günlük hayat mücadelesinin ardından hastanede hayata gözlerini yummuştu.
Merhum Olgun'un naaşı, Selimbey Mezarlığı'nda  toprağa verildikten sonra, taziyeler Selimbey Mahallesi Yeni Fatih Cami taziye evinde kabul edildi.

 


          Acılarını paylaşanlara teşekkür eden Gazeteci Olgun, "Babam beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Kentteki protokolün yanı sıra, birçok STK temsilcisi, işadamı, yakınlarımız, sevenlerimiz, dostlarımız ve basın meslektaşlarımız bizim acımızı paylaştı. Ölüm haktır, hepimiz bir gün öleceğiz. Ama bugünlerde insanlar acılarının paylaşılmasını ister. Ben de bizleri bugünlerde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Eylül 2018, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER