O AVM gündem konusu oldu

Van'da yaklaşık 7-8 yıldır yapımı süren eski ismi City Van olan, daha sonra yapılan anketle ismi Park AVM olarak belirlenen Cumhuriyet Caddesi üzerindeki alışveriş merkezinin bir türlü açılamaması, özellikle son günlerde sosyal medyanın en önemli gündem maddelerinden biri oldu.

O AVM gündem konusu oldu

           Van'ın Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ve yaklaşık 7-8 yıldır bir türlü bitirilemeyen, en son 2 Nisan 2018'de açılacağı müjdesi verilen Park AVM, sosyal medyada konuşulan konulardan biri oldu.

 


           Söz konusu alışveriş merkezinin bir-iki hafta içinde hizmete açılıp, bitirilemeyen bölümlerinin de peyderpey bitirileceği ifade edilirken, sosyal medyada aşırı konuşulan konuyla ilgili Van Valisi Murat Zorluoğlu'nun da bugün bir açıklama yapacağı belirtildi.

 


           2018 yılı başında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda alışveriş merkezindeki mülk sahiplerinin de görüş ve önerilerinin dinlendiği değerlendirme toplantısında söz konusu AVM'nin 2 Nisan Van'ın Kurtuluşunun 100. Yıl dönümünde açılacağı belirtilmişti.
Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Mustafa Yalçın ve belediyedeki bazı isimlerin katıldığı toplantıda, alışveriş merkezinin yüzde 95'inin tamamlandığı ifade edilmişti.

 


          Toplantının üzerinden geçen yaklaşık 9 aylık sürede niçin yüzde 5'lik bölümün bitirilemediği son zamanlarda özellikle sosyal medyada en fazla konuşulan konulardan biri oldu.

 


        Van Valiliği'nden yapılan açıklamada ise Vali Murat Zorluoğlu'nun bugün saat 10.00'da söz konusu AVM'nin ne zaman açılacağıyla ilgili bir basın toplantısı yapacağı ifade edildi.

 


      Vatandaşlar ise Park AVM'nin bir an önce açılmasını istiyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER