Mustafa Tokmak hayatını kaybetti

Vanlı Gazeteci Murat Çurku'nun yeğeni ve bir dönemler gazetemizde de kısa süreli çalışan Mustafa Tokmak, Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumdu. Renkli kişiliğiyle birçok kişinin sevdiği isimlerden olan Mustafa Tokmak'ın ölümü, sevenlerini de yasa boğdu.

Mustafa Tokmak hayatını kaybetti

           Van'da yayınlanan Özhaberci ve Diyabet Gazetelerinin sahibi Murat Çurku'nun yeğeni olan, 2005 yılında kısa süreli gazetemizde de çalışan Mustafa Tokmak, uzun süredir Aydın'da yaşıyordu. Önceki gün aniden kalp krizi geçiren ve hayatını kaybeden Mustafa Tokmak yakınlarını ve sevenlerini de üzdü.

 


        Gazeteci Çurku, iki ay önce de kardeşi Abdullah Çurku'yu kaybetmişti.
Tokmak'ın ölümü dolayısıyla Aydın'a giden Gazeteci Murat Çurku, "Mustafa yeğenim herkes tarafından sevilen bir kişiydi. Renkli bir duruşu vardı. Saf ve temiz bir insandı. Hiç kimseye zararı olmazdı. Vatanını, milletini seven, insanlara faydalı olmak isteyen bir karakterdeydi. Uzun süredir Aydın'da yaşıyordu. Aniden gelişen bir kalp krizi onu aramızdan aldı. Hepimiz öleceğiz ve ölümü tadacağız. Rabbim mekânını cennet eylesin. Önemli olan bu dünyadan en az günahla ayrılmak. Mustafa insanları seven, kimseye zararı olmayan biriydi. Yakınları ve sevenleri de onun ölümüyle büyük üzüntü duydu. Allah rahmet eylesin" dedi.

 


            Gazetemize telefon aracılığıyla açıklamalarda bulunan Mustafa Tokmak'ın kardeşi İdris Tokmak ise, ağabeyinin sağlık açısından bir sıkıntısının olmadığını belirterek, "Mustafa abimin sağlık konusunda hiçbir şikayeti bulunmuyordu. Hatta akşam bizimle konuştu, bir isteğimiz olup olmadığını sordu. Daha sonra işe gitti. İş yerinde arkadaşları ile oturup sohbet etmiş. Daha sonra bir arkadaşı depoda Mustafa'yı çağırmış ve 'Mustafa gel bu malzemeleri kaldıralım' demiş. O da biraz rahatsız olduğunu ve uyuyacağını söylemiş. Arkadaşları da tamam demişler. Yukarı çıkıp bir saat uyumuş. Arkadaşları daha sonra onun olduğu yere gittiklerinde onun kilitlendiğini, çırpındığını görmüşler. Hemen hastaneye kaldırılmış, ama hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış. Rabbim rahmet eylesin" ifadelerinini kullandı.

 


             Taziyelerin Aydın'da kabul edileceği belirtilirken, Mustafa Tokmak'ın sosyal medyadaki son paylaşımımın kırmızı güller olduğu, ondan önceki paylaşımının da 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir ve şehit edilen polis memuru Fethi Sekin ile ilgili bir video olduğu görüldü.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2018, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER