Muhtar Adayı Gündüz: Hizmetin sesi olacağım!

31 Mart 2018 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere siyasetçiler gibi muhtarlar da hazırlanıyor. Vali Mithatbey Mahallesi'nin kadın muhtar adayı Selver Gündüz söz konusu mahallede muhtar seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

Muhtar Adayı Gündüz: Hizmetin sesi olacağım!

          Vali Mithatbey Mahallesi'ne muhtar adayı olan Selver Gündüz, "Mahallelerin sürekli hizmet görmeleri için muhtarlık makamı sıradan bir makam değil. Bu bilinç ve sorumlulukla hizmetin gür sesi olacağım" dedi.   

 


            Muhtarlık makamının hizmet için çok önemli bir etken olduğunu belirten Muhtar Adayı Gündüz "Mahalle sakinlerinin sorunlarını, istek ve taleplerini çözebilecek en yakın kişi muhtarlardır. Bu görev azim ve kararlılıkla yapılır. Ben de bu sorumluluk çerçevesinde çok uzun yıllar yaşadığım Vali Mithatbey Mahallesi'ne hizmetin sesi olmak için aday oldum. Kaybedilen zamanın telafisi yoktur. Ancak yapılacak işlerle beraber gururla geçmişimizde bahsedeceğiz. Ailemizin Muhtarlık geleneğinden gelerek, Rahmetli dedem Mehmet Gündüz mahallemizde 30 yıl Muhtarlık görevini yaptı. Yaptığı güzel işlerle bizlerde geçmişimizde gururla bahsediyoruz. Hizmet kutsal bir görevdir anlayışıyla hizmet için tüm bilgi ve birikimlerimi kullanarak mahallemizin güzel yarınları için çalışacağım" diye konuştu.Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER